LeasingAutomobile.ro – Oferte auto second hand Germania pentru iubitorii de masini

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriArad, Galati, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareLuni 10 aprilie 2017
Vizualizari1865

Voteaza & Distribuie

Descriere

Deoarece masinile se devalorizeaza cu mare usurinta si nu mai pot fi vandute cu suma investita in achizitionarea acestora, piata masinilor second hand este in continua dezvoltare si castiga tot mai multi clienti. Leasing Automobile este unul dintre dealerii din Romania care va intampina cu oferte auto second hand foarte avantajoase, masinile fiind importate din tari precum Germania, de la parteneri autorizati renumiti. Astfel aveti posibilitatea sa intrati in posesia unui autoturism bine intretinut, cu istoric real si un pret echitabil, fara sa mai fiti nevoiti sa mergeti in strainatate pentru a cumpara masina mult dorita.

De ce masinile noi nu reprezinta o alternativa avantajoasa?

Pentru oamenii de rand, masinile noi reprezinta un moft pe care nu si-l pot permite, dat fiind ca veniturile salariale nu sunt suficiente pentru achizitionarea si intretinerea acestora. Pe langa preturile mari de achizitie, masinile noi isi pierd valoarea rapid, chiar din momentul in care a fost vanduta. Mai exact, in primii 2-3 ani de utilizare, orice masina noua pierde aproximativ 30% din valoarea sa. In cazul in care autoturismul este implicat si in accidente, pretul acestuia scade si mai mult, spre dezamagirea proprietarului.

Reguli de selectie auto second hand

Pentru a va bucura de o masina rulata, dar foarte sigura si fiabila, exista cateva reguli de baza pe care trebuie sa le respectati. In primul rand, trebuie sa va stabiliti bugetul si sa discutati cu reprezentantii Leasing Automobile pentru a vedea ce masini se incadreaza in suma alocata acestei investitiii. La fel de importanta este si stabilirea prioritatilor, adica ce fel de masina doriti (sport, de familie, de lux, 4x4 etc). Motorizarea este un aspect esential, mai ales ca in prezent aveti de unde alege – masinile au motorizari mai moderne, cu un nivel redus de poluare, dar si consum mai mic.

Dotarile sunt de asemenea criterii de baza in alegerea masinii, mai ales ca acestea nu ofera doar confort, ci si mai multa siguranta. Evident, cu cat masina este mai dotata, cu cat pretul acesteia creste, chiar daca este un model second hand. Producatorul este pentru multi pasionati de masini principalul criteriu de selectie. Asadar, daca sunteti fidel unei anumite marci, trebuie sa fiti siguri ca alegeti corect si de aceasta data, tinand cont de toate regulile enumerate mai sus.

Vanzari auto second hand prin Leasing Automobile, un dealer de nadejde!

Increderea in persoanele ce vand masini rulate este tot mai scazuta, dat fiind ca majoritatea clientilor au trecut prin experiente neplacute si extrem de costistitoare. Pentru a va asigura ca nu investiti intr-o oferta auto second hand ce va poate costa mai mult ulterior, Leasing Automobile este alaturi de dumneavoastra cu un parc auto complet dotat, adaptat celor mai exigente cerinte. Beneficiati de modalitati de plata diverse, profesionalism si implicare totala din partea echipei de specialisti Leasing Automobile, dar si de preturi foarte bune.

Vizitati portofoliul de masini online pe www.leasingautomobile.ro

Mai multe detalii puteti obtine de la urmatoarele date de contact:
Galati: telefon: 0741414488
Arad: telefon: 0741414466