LeasingAutomobile.ro - Mazda second hand sau cum sa intri in posesia unui automobil japonez

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini, masini de vanzare, masini second hand, Mazda
Ultima actualizareLuni 12 iunie 2017
Vizualizari1700

Voteaza & Distribuie

Descriere

Masinile second hand sunt o optiune avantajoasa in comparatie cu achizitionarea unui automobil nou direct de la reprezentanta auto. Industria firmelor private care comercializeaza autoturisme second hand este reprezentata de catre persoane specializate in consultanta dedicata posibilitatilor de achizitie in sistem de leasing financiar sau credit auto bancar.

Sistemul de leasing auto second hand este un sistem inovativ care combina posibilitatea platii pretului unei masini in rate cu vanzarea masinilor second hand care in acelasi timp se gasesc intr-o stare exceptionala de functionare.

Fuziunea acestor doua caracteristici permite ca cumpararea prin sistem de leasing auto sa fie avantajoasa si accesibila pentru tot mai multi clienti care opteaza catre aceasta varianta, in conditii optime de finantare.

Leasing Automobile – Pasiunea soferilor reprezentata de achizitia celor mai performante masini

Atunci cand vrem sa cumparam o masina prin sistem de leasing este foarte important sa apelam la serviciile unui dealer autorizat si cu experienta in domeniu. O astfel de colaborare determina cele mai bune conditii de finantare pentru orice persoana fizica sau juridica care vrea sa beneficieze, in cel mai scurt timp, de conditii optime de finantare si de calitatea celor mai performante masini second hand.

Compania Leasing Automobile detine doua parcuri auto in doua dintre cele mai importante orase din Romania: Arad si Galati.

Masinile disponibile in cele doua parcuri auto sunt disponibile pentru cumparare prin sistem de leasing si credit auto bancar. Automobilele Mazda second hand intrunesc toate calitatile unei masini performante, iar anumite modele din aceasta gama se afla la promotie.

Fiecare model sau marca disponibila in parcurile auto Leasing Automobile este importata din tari care fac parte din UE, detin toate actele in original si garantii in privinta componentelor tehnice.

Masinile Mazda second hand sunt supuse unor teste riguroase care presupun verificarea kilometrajului real, verificarea originii componentelor tehnice, istoricul interventiilor la care au fost supuse.

Simplificarea achizitiei la maximum pentru autoturismele Mazda

Compania Leasing Automobile asigura un proces rapid si simplu prin care se pot achizition masini prin sistem de leasing auto second hand. Acest sistem presupune:
  • Pe website-ul companiei sunt prezentate toate modelele de masini disponibile astfel incat primul pas presupune alegerea modelului dorit. In acelasi timp, este posibila si gasirea masinii dorite in strainatate daca acest model nu se regaseste in stocul companiei;
  • Pasul urmator consta in furnizarea documentelor necesare in vederea obtinerii creditului de leasing. Consultantii companiei sunt cei care se vor ocupa de toate formalitatile necesare in vederea accesarii creditelor de leasing auto secod hand de la parteneri.
  • Toate partile formaliste in vederea verificarii autenticitaii datelor masinii, verificarea starii in care acesta se gaseste,eventuala transportare a masinii in Romania daca este comandata din strainatate, inregistrarea ei in tara, realizarea ITP-ului sunt sarcini care intra in obligatiile contractuale ale companiei si de care aceatsa se ocupa.

Cel mai modern sistem de cumparare a masinilor Mazda

Compania Leasing Automobile asigura cele mai moderne solutii pentru cumpararea masinilor in sistem de leasing auto second hand, astfel incat clientii companiei sa obtina doar beneficii in urma contractarii serviciilor disponibile.

Date de contact
Website: leasingautomobile.ro
Telefon: 0741414488, 0741414466