LeasingAutomibile.ro - masini in rate performante prin finantare auto sau sistem leasing

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini, masini rulate
Ultima actualizareMarti 28 februarie 2017
Vizualizari1657

Voteaza & Distribuie

Descriere

Achizitionarea unui autoturism nou nu este intotdeauna la indemana fiecaruia dintre noi. Existenta unor dealeri de masini second hand vine in ajutorul celor pentru care investitia intr-un automobil nou este imposibila. Mai mult, acestia ofera masini in rate care corespund setului personal de cerinte si posibilitati.

LeasingAutomobile.ro asigura celor interesati o gama larga de masini second hand importate din Europa, accesibile ca pret si intr-o stare functionala optima.

Dealer autorizat cu experienta, pune la dispozitie masini in rate – Oferte avantajoase pentru orice buzunar

Sistemul de plata pus la dispozitie de Leasing Automobile este extrem de flexibil sipreintampina cerintele si necesitatile clientului.

Exista posibilitarea alegerii unui sistem de leasing personalizat pentru fiecare persoana juridica in parte sau finantarea de tip credit auto (prin orice intermediar bancar). Cea din urma posibilitate este disponibila doar pentru persoane fizice.

Cu alte cuvinte: in cazul in care iti doresti o masina care iti place foarte mult, dar nu dispui de suma integrala pentru cumpararea ei, compania Leasing Automobile este puntea dintre tine si firmele partenere specializate care se vor ocupa de documentarea si demersurile aferente realizarii unui contract de leasing in vederea obtinerii finantarii de credit auto in cel mai scurt timp.

Masini in rate si consiliere personalizata

Modalitatile de plata in cazul achizitionarii unei masini de vanzare prin Leasing Automobile sunt diverse, asa cum am mai spus.

Acestui avantaj i se adauga si echipa de consilieri bine instruiti, care sunt gata sa intervina pentru a facilita demersurile financiare pe care le implica cumpararea unui autoturism.

Ei stau la dispozitia clientilor cu recomandari si informatii, pentru clarificarea alternativelor si pentru gasirea celei mai profitabile solutii in demersul cumpararii unei masini in rate.

Masini in rate prin LeasingAutomobile.ro – Tu alegi cea mai potrivita metoda de finantare pentru masina dorita

Exista diferite demersuri in functie de optiunea de finantare pe care o alegeti.

De exemplu, pentru achizitionarea unei masini in rate prin sistem de leasing se percepe un avans de 15%.
In cazul finantarii credit auto, prin Leasing Automobile, va bucurati de serviciile firmelor partenere specializate, iar conditii de finantare presupun un avans cuprins intre 10 % si 50 % pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni.

In functie de ofertele intermediarilor, toate aceste clauze pot fi adaptate si personalizate conform cerintelor clientilor.

Cea mai importanta diferenta intre sistemul de leasing financiar si serviciul de finantare credit auto pentru masini in rate este aceea ca in cazul cumpararii masinii prin sistem de leasing, firma specializata de leasing este proprietara masinii, inca din faza incipienta a aprobarii contractului de leasing si pana la finalizarea tuturor clauzelor contractului initial.

La finalizarea acestuia si dupa ce clientul a achitat toate ratele periodice si valoarea reziduala totala, firma de leasing are obligatia de a ceda clientului dreptul de proprietar. In cazul optiunii de credit auto bancar, odata cu indeplinirea tuturor conditiilor contractuale si cu aprobarea contractului de finantare, vine si dreptul de proprietar asupra masinii.

Mai multe informatii legate de ofertele de masini in rate, modalitati de plata sau alte oferte disponibile puteti afla accesand website-ul: www.leasingautomobile.ro sau telefonand la unul dintre cele doua showroom-uri din tara:
Galati: 0741414488
Arad: 0741414466