Invinge traficul cu bicicleta Mercedes-Benz

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness, Mercedes Benz
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2138

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cui nu ii e groaza de diminetile obositoare datorate traficului infernal? Intersectii blocate, cozi nesfarsite, claxoane asurzitoare, si, din ce in ce mai des, cuvinte obscene. Toata lumea se grabeste si parca nici politaii care dirijeaza circulatia nu fac situatia mai suportabila. Te iei cu mainile de cap si se intrezareste gandul sa-ti cumperi cat de curand o bicicleta sau un scuter, doar sa scapi de traficul intens si sa nu mai ajungi la job cu un pachet de nervi.

Din fericire Mercedes a gasit o solutie excelenta ca sa scapam de problemelor legate de traficul din Romania. Fara semafoare sincronizate, fara benzi cat mai largi, fara atatea masini. E vorba de Bicicleta Mercedes-Benz, care te scoate din incurcatura cand te blochezi in trafic.

Creatorii acesteia sunt Mercedes-Benz Accessories GmbH si un designer german de biciclete de top. In plus, bicicleta e rabatabila, permitand transportul in portbagaj. Astfel, cand ajungi la capatul puterilor din cauza aglomeratiei, tragi frumos pe dreapta si iti continui drumul cu eficienta bicicleta Mercedes-Benz.

Cum mereu firma Mercedes a lansat doar lucruri de calitate, bicicleta e dotata cu cinci viteze si un sistem de franare foarte eficient. E pe piata din aprilie 2008, find disponibila in toate show-room-urile partenere Mercedes-Benz din toata lumea. Spune si tu stop nervilor acumulati in trafic. Bicicleta Mercedes-Benz te scoate din acest bucluc. In plus, e o activitate fizica pe care organismul tau o primeste ""cu bratele deschise".