Inelul viitoarei Printese

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3062

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inelul de nunta pe care il va purta Catherine Middleton va fi facut din aur galez. Aurul i-a fost dat Printului William de catre regina la scurt timp dupa ce tinerii s-au logodit. Aurul s-a aflat in poesesia familiei pentru foarte mult timp, stand in grija bijutierilor regali.

inel regal din aur galez


inel regal din aur galezNu se cunosc alte detalii referitoare la mina de unde a fost adus aurul, iar mai multe informatii despre inel vor fi aflate in preajma zilei nuntii regale. Dorintele cuplului au exprimat faptul ca va fi doar un inel, acesta fiind din partea Printului William pentru Catherine.


Despre alte inele regale care au fost folosite in cadrul unor nunti speciale au fost cele ale Reginei Elizabeta, mama, Regina actuala, Printesa Margaret, Printesa de Wales etc. Toate au fost facute din aur galez si veneau din mine galeze.

inel regal din aur galez


inel regal din aur galezIn Noiembrie 1981, Legiunea Regala Britanica i-a perzentat reginei 36 de grame de aur galez cu 21 de karate, parte din inelul pentru Sarah, Ducesa de York.


Inele de nunta purtate de Contesa de Wessex sunt, de asemenea, realizate din aur galez. Printul de Wales isi poarta inelul de nunta sub inelul sau special semnat.