Încălzirea în pardoseală - tot ce ai nevoie de la Magazinul Instalațiilor

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriincalzire in pardoseala
Ultima actualizareJoi 25 martie 2021
Vizualizari550

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anotimpurile reci sunt motive de bucurie pentru că urmează sărbătorile, dar și de îngrijorare, deoarece aduc cu ele frigul. În decursul anilor, tehnicile și metodele de încălzire a caselor s-au tot schimbat și fiecare persoană a ales varianta cu cele mai bune rezultate pentru propriile dorințe. O metodă foarte utilizată și căutată de clienți în ultima perioadă este încălzirea în pardoseală. Magazinul Instalațiilor pune la dispoziția clienților toate materialele necesare pentru a instala încălzirea în pardoseală, care pot fi alese în funcție de spațiul casei.

Beneficiile căldurii în pardoseală față de cele clasice

Încălzirea în pardoseală necesită o atenție detaliată la montare, fiind un proces mai complex decât la celelalte metode clasice, dar rezultatele sunt pe măsură. Pe site la Magazinul Instalațiilor sunt disponibile mai multe variante necesare pentru instalare, la prețuri variate. Este disponibil chiar și un kit de incalzire in pardoseala care conține toate cele necesare.

Costurile pentru montare sunt mai ridicate, dar în timp investiția se atenuează, având în vedere că aduce o economie de 15% la energie, care poate fi și mai mare dacă este prezentă și o centrală termică în condensare. Beneficiile sunt multe la acest tip de încălzire și în principal confortul propriu este aspectul principal. Dacă optați pentru incalzire in pardoseala de la Mancaro crește și calitatea aerului. Având în vedere că nu sunt calorifere în cameră, praful de pe ele nu este ars sau încălzit și mișcarea aerului este mai redusă în camere.

Lipsa caloriferelor vine cu un alt avantaj, acela că în cameră este mai mult spațiu, iar sub geamuri peretele este liber. Camera este mai aerisită în acest fel din punct de vedere vizual și designul camerei nu este umbrit de apariția clasicelor calorifere albe. Având în vedere că țevile sunt montate sub finisaj, căldura se propagă în toată încăperea. Acest tip de încălzire permite montarea de gresie sau piatră naturală, iar la contactul cu pielea când mergi desculț, nu mai apare acel sentiment neplăcut de frig. Gresia este o variantă mai puțin utilizată în casele care au calorifere, deoarece indiferent de câte grade sunt în casă, aceasta își menține temperatura rece.

Elemente esențiale pentru căldura în pardoseală

Montarea necesită anumite elemente esențiale, precum și sistemul propriu zis, iar cei de la Mancaro Magazinul Instalațiilor, pun la dispoziția clienților mai multe posibilități din care să aleagă. Pentru început trebuie ales locul pentru instalarea blocului colector care este și centrul de la care pornește tot procesul de încălzire. Setul distribuitor este cel de-al doilea element a cărui putere diferă în funcție de suprafață și de necesități.

Țeava pentru încălzire are caracteristici diferite în funcție de diametru și de conductivitate termică. Celelalte elemente necesare pot fi achiziționate odată cu un kit complet pentru încălzirea în pardoseală sau separat, sub îndrumarea unui specialist în domeniu, pentru a nu lipsi nicio componenta esențială.

Puteți vizualiza toată gama accesând site-ul sau puteți trimite un e-mail la adresa comenzi@magazinulinstalatiilor.ro