Impotenta sau disfunctia sexuala

Impotenta sau disfunctia sexuala

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5637

Voteaza & Distribuie

Descriere

Impotenta inseamna imposibilitatea unei persoane (de sex masculin) de a-si mentine penisul intr-un mod proportional in timpul actului sexual.

Chiar daca disfunctia sexuala se refera la aceeasi problema ca si impotenta, alt mod de incadrare este ca impotenta este un tip de disfunctie sexuala. Femeile doresc ca organul sexual al barbatilor sa fie cat mai puternic, astfel incat acesta sa le poata satisface la nivel maxim. Nu exista femei care sa nu aiba fantezii sexuale, ci chiar isi imagineaza cum ar fi ca partenerii sa fie mult mai muschiulosi. Pentru ca actul sexual sa fie cat mai placut dorinta intre parteneri trebuie sa fie cat mai intensa.

Daca un barbat nu reuseste sa-si faca partenera fericita atunci ii este recomandat sa mearga la medicul de familie si sa poarte o discutie deschisa in ce priveste nevoile partenerei din timpul actului sexului si nu numai. Durata unui act sexual trebuie sa fie adecvata, deoarece joaca un rol important in mentinerea unei casnicii. Chiar daca un barbat este capabil sa indeplineasca dorintele sexuale ale partenerei e posibil sa intampine dificultati in planificarea si intretinerea unei familii. Pentru a atinge satisfactia in viata este necesara potrivirea mentala si fizica intre cei doi parteneri.

Barbatii trebuie sa evite drogurile puternice si consumul excesiv de alcool in cazul in care intentioneaza sa apeleze la vreun medicament pentru tratarea impotentei. Care este motivul? Alcoolul si drogurile contin formule chimice care satisfac alte cerinte ale organismului, alcoolul reactionand cu lichidele corpului, care pleaca de la inima spre alte parti ale corpului.

In timp ce consumul excesiv de droguri poate crea probleme serioase, intr-un mod in care pot avea loc reactii duble in organism, rezultatele pot sa nu fie cele asteptate si pot genera efecte secundare. Daca vreti sa evitati astfel de situatii, atunci refuzati consumul de droguri sau alcool sau reduceti consumul la cantitatea minima posibila.

Conform cercetarilor de specialitate se pare ca "femeile sunt un raspuns eficient la dorintele sexuale ale barbatilor", dar acestia uneori nu sunt capabili sa ceara ceea ce au nevoie partenerei fara ezitari. Deci este un lucru frapant pentru barbati sa inteleaga modul in care au finalizat partida de sex si in ce masura. O discutie cu partenera ta in ceea ce priveste performanta fizica iti poate oferi un as in maneca in ideea ca vei stii ce imbunatatiri sa aduci actului sexual in viitor.