Idei si culoare pentru designul biroului tau

Idei si culoare pentru designul biroului tau

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, Constructii
Ultima actualizareMarti 11 aprilie 2017
Vizualizari9407

Voteaza & Distribuie

Descriere

Biroul in care muncesti are intotdeauna nevoie de o atentie speciala. Acest loc trebuie sa fie nu doar frumos decorat ci si corect organizat iar designul interior ii poate imbunatati in mod spectaculos aspectul. Pe langa faptul ca te poate ajuta sa faci o impresie buna clientilor si partenerilor de afaceri cu care intri in contact, este si locul in care iti petreci o parte foarte mare din fiecare zi.

Birou
Felul in care este decorat biroul conteaza foarte mult

Iti petreci multi timp la birou, asa ca ai nevoie de un loc cu un aspect decent si linistit. Mobila este o parte foarte importanta si necesara atat pentru decorarea biroului, cat si a casei in care locuiesti. Mobilierul de birou ar trebui sa fie foarte confortabil deoarece este utilizati in continuu in timpul unei zile de munca (vezi cum scapi de stresul de la locul de munca). Mobila de birou trebuie selectata in functie de nevoi si trebuie incadrata intr-o tema anume, care sa se regaseasca peste tot in sediul companiei respective.

Mobilier de birou
Mobilierul este foarte important intr-un birou

Sfaturi pentru decorearea biroului tau

Biroul tau trebuie sa fie decorat in asa fel incat sa inspire creativitate, sa-ti imbunatateasca productivitatea si in acelasi timp sa aiba un aspect organizat. Iata cateva sfaturi in acest sens:
  1. Alege mobila confortabila, care sa se potriveasca nevoilor tale si stilului tau de munca;
  2. Foloseste lumina dar si culorile in asa fel incat sa creezi un spatiu care sa-ti reflecte personalitatea si sa-ti stimuleze creativitatea;
  3. Mobila versatila, multi-functionala, te poate ajuta sa creezi in spatiu de munca confortabil dar si bine dotat.

Birou
Designul biroului trebuie sa-ti stimuleze creativitatea


Lumina, fie ca e naturala sau artificiala, este cea care da viata spatiului tau de munca. Combinarea celor doua tipuri de lumina da senzatia de caldura, flexibilitate si deschidere, toate stimuland creativitatea si puterea de concentrare a celor care lucreaza in birou.

Birou-lumini
Lumina influenteaza creativitatea celor din birou


Culoarea trebuie folosita in asa fel incat sa stimuleze productivitatea, ispiratia, organizarea si creativitatea. Pe langa aspectul functional, culoarea trebuie sa dea senzatia de confort si sa personalizeze biroul (vezi feng shui la birou).

Birou-culoare
Culoarea aleas schimba starea de spirit dintr-un birou

Accesoriile au si ele un rol important. Cateva decoratiuni amuzante precum husele pentru tastatura, post-it-urile cu mesaje amuzante, stampilele cu "like", suporturile pentru pix in forma de toaleta, pixurile in forme ciudate sau figurinele, toate iti pot personaliza biroul intr-o maniera care sa-ti sporeasca creativitatea si sa-l transforme intr-un loc la care te duci cu placere.

Suport-pix
Suport de pix in forma de toaleta

Importanta mobilei de birou
Pe langa lumini, culoare si accesotii, designul interior al biroului mai inseamna decorarea cu o mobila de bun-gust. Mobilierul de birou este cea mai importanta parte a decorului deoarece scoate in evidenta frumusestea si rafinamentului locului de munca.

Mobilier-birou
Mobilier de birou

Iti poti decora biroul folosindu-te de o varietate de idei si tipuri de design, care pot fi luate din reviste, de la magazinele de specialitate sau direct de pe Internet. Poti apela inclusiv la un designer de interior profesionist care iti poate decora spatiul de lucru in functie de un stil ales si de functiile pe care vrei sa le indeplineasca. Un profesionist intr-ale decoratiunilor interioare te poate ajuta sa-si aranjezi biroul cu gust, intr-o limita de buget si in mod armonios.

Mobilier-birou
Mobilierul de birou trebuie sa fie functional