Feng shui la birou

Feng shui la birou

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5984

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asiaticii au folosit feng shui la locul de munca timp de secole, iar in ultimii ani, oameni din intreaga lume iau in considerare aceasta practica pentru a-si spori energia, creativitatea si veniturile.


feng-shui-la-birou
Fie ca sunteti angajat, director sau patron, primul pas este sa stati in pragul usii de la birou sau al spatiului de lucru si sa il impartiti in functie de bagua (o grila octogonala, care cuprinde cele 9 aspecte importante ale vietii: averea, faima, relatiile, batranii, unitatea, creativitatea, contemplarea, calatoria, prietenii).Punctele dvs principale de interes vor fi zonele de avere si faima, desi ar trebui sa acordati atentie, si celorlalte sapte zone si sa le decorati in consecinta.


Sfaturi pentru decorarea feng shui a biroului

1. Biroul ar trebui sa fie amplasat in diagonala cu usa sau fata in fata cu ea, dar nu cu spatele la ea.2. Daca exista mai mult de un singur birou, puneti doua in diagonala cu vedere spre usa si celelalte intr-o diagonala cu vedere spre centrul incaperii. Nu ar trebui sa fie plasat in randuri, asemeni unei clase traditionale, sau spate in spate.3. Daca usile birourilor de pe hol, care nu sunt tocmai fata in fata si nu sunt aliniate exact, puneti o oglinda pe partea din fata a fiecarei usi.4. Daca stati cu fata la un perete sau la un paravan cand intrati in birou, puneti o oglinda pe el.5. Atenuati muchiile peretilor ascutiti, decorandu-i cu plante.6. Decorati peretii goi si plicticosi cu oglinzi sau tablouri.Elementele Feng Shui cel mai usor de amestecat intr-un decor de birou sunt tablourile si fotografiile. Cautati imagini care va reprezinta in diverse moduri si expuneti-le in zonele corespunzatoare. Simboluri si elemente feng shui foarte evidente ar putea ridica intrebari nedorite din partea vizitatorilor sau colegilor si asociatilor.