Faria - un e-shop cu și despre covoare. Descoperiți gama vastă de produse

Faria - un e-shop cu și despre covoare. Descoperiți gama vastă de produse

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriCovoare
Ultima actualizareLuni 25 aprilie 2022
Vizualizari258

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare persoană își dorește ca acasă să aibă parte de confort exact așa cum îi place. Totul în jur este decorat după propriile preferințe, fiecare încăpere este amenajată după propriul plac, fiind firesc acest lucru. Asta pentru că acasă este locul în care ne simțim cel mai bine și chiar în siguranță. Totuși, așa cum în fiecare an trendurile se schimbă, chiar și în ceea ce privește amenajările interioare, cu timpul unele schimbări cu privire la amenajări sunt necesare.

La acest capitol putem include și covoarele din casă. Acestea au o foarte mare influență pentru aspectul complet al casei și aduc un aport considerabil în ceea ce privește confortul. Astfel că acestea trebuie alese cu mare atenție, atât în ceea ce privește mărimea acestora, cât și aspectul, culoarea. Puteți găsi la magazinul online Faria modele diverse, care vă vor fi cu siguranță pe plac.

Traversele - unde și cum le așezăm?

În ultimii ani oameni și-au îndreptat atenția spre traverse. Acestea sunt acele covoare care pot fi tăiate la mărimea preferată, astfel încât să se încadreze perfect în locul în care vreți să le așezați. Acestea sunt recomandate în general pentru holuri și chiar bucătării. Asta pentru că pot fi curățate mai ușor și pentru că sunt și foarte utile.

Holurile sunt printre cele mai circulate zone din casă. Astfel că puteți oferi protecție finisajelor de pe jos cu ajutorul unei traverse. În special dacă aveți parchet, acesta se poate zgâria foarte ușor și își poate pierde din culoare, astfel că o traversă la intrarea în casă poate fi exact ce aveți nevoie. Pentru bucătărie, o traversă de-a lungul mobilei de bucătărie poate să vă ofere confort termic la picioare, pentru momentele în care gătiți. Plus că aceasta poate completa perfect designul din această încăpere.

Aveți verandă? De ce veți prefera o mochetă pentru exterior?

Nou apărute pe site sunt mochetele pentru exterior. Acestea sunt ideale pentru veranda din fața sau din spatele casei. Alături de faptul că decorați spațiul foarte frumos, veți crea și un spațiu mult mai confortabil în care să stați. Aceste mochete sunt create special astfel încât să nu rețină apa. Unele dintre ele imită foarte bine gazonul, deci le puteți așeza oriunde credeți că aveți nevoie de ele. Le curățați foarte ușor, cu un jet de apă. Chiar și prețurile sunt accesibile, deci accesați site-ul faria.ro pentru a alege.

Covorașele pentru scări - un plus estetic și o măsură în plus de siguranță

Tot cei de la Faria vă încântă și cu o gamă variată de covorașe pentru scări. Acestea sunt esențiale pentru multe case, deoarece pot fi acea măsură extra de siguranță pentru că nu veți aluneca pe scări, evitând astfel de situații tocmai cu ajutorul lor. Le puteți alege în funcție de celelalte obiecte decorative din jur, astfel încât să se încadreze perfect. Veți descoperi o gamă variată de culori și modele, deci accesați site-ul.

Alături de toate acestea de la Faria puteți comanda și covoare pentru dormitoare, de diverse mărimi și culori. Toate disponibile la faria.ro.

Contact:
comenzi@faria.ro