Imprimeuri la modă pentru amenajarile interioare

Imprimeuri la modă pentru amenajarile interioare

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriCovoare, decoratiuni, design de interior
Ultima actualizareVineri 19 noiembrie 2021
Vizualizari81

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă te muți în casă nouă sau redecorezi, cu siguranță îți dorești să aduci un suflu nou în interiorul locuinței tale, în ton cu ultimele tendințe în amenajarile interioare. La fel ca și în modă, trendurile în materie de design interior se schimbă constant, și este bine să urmărești aceste tendințe chiar dacă ai anumite preferințe și dorești să păstrezi o notă personală în amenajarea locuinței.

Cel mai ușor poți adopta aceste trenduri și tendințe de amenajare este să realizezi mici schimbări cu ajutorul imprimeurilor și texturilor la modă. Iată o parte dintre acestea, care pot fi adoptate cu ușurință în interiorul locuinței tale pentru un interior modern, în ton cu ultimele tendințe de design.

  • Imprimeurile geometrice stilizate sau discrete

Imprimeurile grafice sau geometrice sunt un detaliu important în amenajările interioare pentru un decor contemporan, modern. Cu atât mai mult, cele ușor stilizate reprezintă un atu decorativ important în această perioadă și fac diferența într-un ambient cu tentă modernă, cu un vibe contemporan. Imprimeurile geometrice au parte de un come-back puternic, fiind potrivite chiar și într-un decor cu tentă clasică. Fie că sunt stilizate discret sau multicolore, imprimeurile grafice scot din anonimat orice ambient prin faptul că îi conferă un aer tineresc, modern și viu.

Covoarele, pernele decorative sau orice tip de țesături cu motive geometrice stilizate își au locul într-un decor modern, scandinav sau cu tentă minimalistă, foarte la modă acum. Alege dintre covoarele cu modele geometrice de la Decorino pe cele cu textura, culorile și designul potrivit tipului de interior din locuința ta, deoarece vei obține un decor modern, ce emană prospețime și căldură.

  • Etnicul, reinterpretat

Cahir dacă nu ești adeptul unui stil tradițional de amenajare, poți opta pentru imprimeuri cu accente etnice pentru a-ți decora elegant și modern locuința. Printre preferințele designerilor de interior se numără texturile cu accente etnice sau tradiționale, reinterpretate într-o notă contemporană. Poți decora cu accente de acest tip orice încăpere din locuință, fie că este vorba de living, dormitor sau bucătărie.

De exemplu, un covor cu motive etnice reinterpretate în notă modernă, nouă, poate fi amplasat cu succes pentru a delimita zona de socializare dintr-un living cu design minimalist sau scandinav. Imprimeurile, culorile vii sau accentele de culoare vor reprezenta în acest caz un contrast elegant cu mobilierul și vor crea o zonă de efect, cu impact maxim. La fel, într-o bucătărie în tonuri de alb, crem, bej sau maro, cu mobilier minimalist și puține electrocasnice la vedere, un covor realizat în stil etnic reinterpretat va da o notă de originalitate și de inedit zonei în care este amplasat.

  • Imprimeurile tradiționale

Dacă optezi pentru un interior în stil modern, urban sau contemporan, sau chiar cu tentă industrială, poți adopta cu succes textile cu imprimeuri tradiționale. Piesele de mobilier, dar și Imprimeurile tradiționale au revenit și ele între preferințele consumatorilor și ale designerilor de interior, pentru a crea decoruri inedite. Imprimeurile tradiționale dau o notă aparte și foarte distinctă unui interior, fie că e vorba de un kilim, covor românesc țesut sau o laviță veche, și pot decora cu succes livingul sau orice altă încăpere din locuință.

  • Amenajări inspirate de natură

Deși această tendință în designul interior există deja de câțiva ani buni, culorile vii în amenajare au impus și păstrarea unor imprimeuri grafice mari, inspirate de natură. Fie că este vorba de accentele tropicale, cu frunze imense, stilizate, de palmieri, fie că e vorba de fluturi sau păsări exotice uriașe, viu colorate, imprimeurile inspirate din jungla tropicală își găsesc locul în orice interior modern, tineresc. Dacă ești o fire extrovertită și îți plac activitățile outdoor, cu siguranță îndrăgești acest tip de decor și îți dorești să aduci în acest fel cât mai mult din natură în casa ta.

Poți plasa pe un perete un canvas mare și modern cu un imprimeu de acest tip, inspirat din jungla tropicală, sau poți decora un perete întreg cu un tapet de acest fel. Pentru accente vii dar discrete de culoare, potrivite unui decor scandinav sau minimalist, apelează la perne sau o pătură decorativă cu motive inspirate de fauna și flora tropicală, amplasate pe o canapea.

Pentru a decora cu succes orice încăpere din locuința ta, alege imprimeurile cu tentă modernă, naturală, care dau o notă de prospețime și de căldură spațiului. Cu siguranță vei regăsi între recomandările de mai sus pe cele potrivite pentru tine.

Sursa foto: pexels.com/photo/photo-of-pillows-on-sofa-4635231/