Cui se adresează o curăţătorie profesională de covoare?

Cui se adresează o curăţătorie profesională de covoare?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBrasov, Covoare, spalat covoare
Ultima actualizareSambata 18 martie 2023
Vizualizari67

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pardoselele şi podelele sunt ariile cele mai expuse contaminării, indiferent specificului încăperilor. Pătrunderea microbilor, bacteriilor, particulelor de praf, polen, fum şi mucegaiuri, precum şi formarea petelor de diferite provenienţe, sunt mult mai facilitate pe nivelul inferior al unei încăperi, în comparaţie cu alte planuri ale acesteia. Din acest motiv, păstrarea curată şi igienizată a podelelor este esenţială pentru sănătatea tuturor, dar şi pentru design-ul şi aspectul interior.

Beneficiile oferite de o curăţătorie profesională de covoare

A alege să acoperi podelele cu mochete şi covoare reprezintă o modalitate de amenajare interioară adoptată atât pentru mediul casnic, cât şi pentru spaţii care deservesc diferite servicii publice sau au destinaţii variate şi complexe. Covoarele şi mochetele sunt astfel folosite ca parte integrantă a design-ului interior, contribuind la crearea unei imagini plăcute şi în concordanţă cu specificul încăperii, cât şi ca protecţie pentru pardoseli şi pentru a spori confortul termic şi acustic.

Serviciile oferite de o spălătorie covoare Braşov au rolul de a contribui la întreţinerea mochetelor şi covoarelor din case particulare, instituţii, săli de sport, unităţi medicale sau de învăţământ, la un nivel ridicat de curăţenie şi igienă. Pe lângă acest aspect esenţial, serviciile oferite asigură păstrarea caracteristicilor covoarelor şi mochetelor, tehnicile de curăţare aplicate şi substanţele întrebuinţate fiind adaptate structurii şi coloritului fibrelor componente. Preluarea covoarelor se va face de la sediul sau casa clientului, fiind returnate în termen de 48 de ore. Pentru amenajările interioare care includ mochete prinse sau lipite de podele, curăţarea profesională se va efectua în locaţia respectivă, procesul necesitând un timp de 24 de ore.

Cine poate beneficia de curăţarea profesională a mochetelor şi covoarelor

Atunci când se doreşte spălarea covoarelor şi mochetelor, a apela la profesioniştii în domeniu se va dovedi cea mai rapidă, profitabilă şi eficientă variantă. Serviciile de curăţare covoare Braşov îţi vin în întâmpinare oriunde în aria de activitate a spălătoriei, fiind destinate atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice. Instituţii precum creşele, grădiniţele, şcolile, cele în regim after-school, azilele de bătrâni sau centrele culturale şi artistice, îşi pot curăţa şi împrospăta mochetele folosind tehnici inovative şi detergenţi profesionali, într-un timp rapid şi la o calitate superioară.

De asemenea, dacă deţii o sală de fitness, o clădire de birouri sau un lanţ de magazine, mochetele cu caracteristici specifice fiecăruia dintre aceste activităţi vor fi spălate şi igienizate personalizat, astfel încât să nu fie deteriorare şi să se obţină un aspect curat şi plăcut. Atâta timp cât activezi în aria de activitate a spălătoriei, te poţi bucura de curăţarea mochetelor şi covoarelor, indiferent de dimensiunile acestora, de structura fibrelor şi de cromatică. Detergenţii speciali şi multiplele tehnologii aplicate, vor contribui la obţinerea celor mai bune rezultate, în cel mai scurt timp, tu degrevându-te de o sarcină organizatorică şi administrativă foarte grea.

Ce înseamnă curăţare personalizată de covoare

O spălătorie profesională înseamnă mult mai mult decât a supune covorul unui jet puternic de apă. Spălătoria profesională va lua în calcul caracteristicile covoarelor şi mochetelor, textura fibrelor din care sunt fabricate, specificul culorilor şi nuanţelor, precum şi nivelul lor de uzură şi contaminare cu medii microbiene şi bacteriologice. Pornind de la aceste date, covoarelor şi mochetelor li se vor aplica tehnici moderne potrivite, precum şi substanţe şi detergenţi de cea mai bună calitate, adaptaţi texturilor respective, totul cu scopul obţinerii celor mai bune rezultate.