EFT ? cea mai eficienta metoda anti stres

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1783

Voteaza & Distribuie

Descriere

EFT – cea mai eficienta metoda anti stres

Peste 45 la suta din adulti se confrunta cu probleme de sanatate cauzate de stres, potrivit studiilor recente. Stresul este principalul factor de risc pentru ulcer, astm, colon iritabil, migrene, insomnie, boli cardiovasculare. Stresul si,in general, emotiile negative slabesc sistemul imunitar si ne fac vulnerabili in fata infectiilor de natura virala si nicrobiana.

Specialistii spun ca multe boli ar fi evitate daca ne-am controla emotiile negative, intre acestea si starea noastra de sanatate existand o stransa legatura.

De asemenea, peste 10% din din romani au probleme de anxietate sau fobie : fobie de sange, de caini, de paianjeni, de seringi, fobie sociala sau claustrofobie.

Te numeri printre acestia ?

  • Esti sub un permanent stres la serviciu sau in afacerea ta ?
  • Relatiile cu colegii de serviciu si cu clientii sunt o sursa de incordare si suparare?
  • Ai o fobie pe care ai incercat sa o tratezi, dar fara rezultat ?
  • Ai tot mai des stari de anxietate, desi ai urmat tratamentele prescrise de medic ?

Din fericire, o metoda de reducere/eliminare a emotiilor negative fost dezvoltata in ultimii 15 ani in Statele Unite . Numele ei este EFT (prescurtare de la Emotional Freedom Techniques) si s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda anti stres. Este o metoda simpla, usor de invatat, care da rezultate rapid si pe care o puteti folosi pentru uzul personal sau pentru cei apropiati.

Acum ai ocazia sa inveti EFT participand la seminarul "Scapa de emotiile negative, traieste pozitiv !" . Si nu doar sa inveti , ci sa simti personal ce inseamna a te elibera de povara emotiilor negative

A fost o experienta fantastica. Am reusit sa alung cativa demoni din trecut si sa castig mai multa claritate in chestiunile personale si de cariera. Rodica Metea - participanta seminar EFT Bucuresti

Ziua cand am participat la seminar a fost cea mai relaxata zi pe care am trait-o vreodata. Costel Nenciu - participant seminar EFT Pitesti

Seminarul este organizat in orice localitate din Romania, la solicitarea a minimum 15 participanti.

Inscrie-te acum pentru seminar!

Acum ai in sfarsit ocazia de a trai la adapost de stres, anxietate, fobii. Poti alege sa traiesti pozitiv, cu bucurie si liniste interioara .

www.StiintaSuccesului.ro

Seminarul este condus de Silviu Popa, doctor in stiinte, antreprenor de succes si trainer. El a organizat primul seminar EFT din Romania, in 2008. De atunci, peste 400 de cursanti au participat la peste 30 de seminarii in Bucuresti si provincie . Seminariile EFT se desfasoara sub brandul de dezvoltare personala Stiinta succesului.