Dictionar roman - suedez

Dictionar roman - suedez

Detalii

CategoriiEducatie
TaguriDictionar
Ultima actualizareLuni 2 mai 2022
Vizualizari125

Voteaza & Distribuie

Descriere

Limba suedeza nu este o limba moderna foarte raspandita in Romania, dar interesul fata de aceasta tara este una deosebita. Nivelul de trai, conceptia deosebita de viata, natura, posibilitatile de educatie sunt motive intemeiate pentru care un vorbitor de limba romana sa isi doreasca sa invete limba suedeza, chiar si cu ajutorul unui dictionar roman-suedez.

Copii sunt norocosi. Ei invata intuitiv, daca au norocul sa creasca intr-un mediu unde se vorbeste mai multe limbi straine. Pentru un adult insa, o limba atat de diferita cum este limba suedeza fata de limba romana, s-ar putea sa dea mai multe batai de cap, facand ca sa apeleze la mai multe resurse in procesul de perfectionare. Importanta educatiei insa am inteles de ceva timp din ce in ce mai multi. Nu este neobisnuit ca pana si adultii la un moment dat sa isi schimbe complet viziunea asupra vietii, si sa inteleaga avantajele unei educatii radical diferite. Cu toate ca pare sa fie de necrezut, limba suedeza se poate invata si la o varsta mai inaintata, fara probleme. Dovada sunt acei adulti care au plecat in Suedia la facultate, sau perfectionari.

In acest context este de la sine inteles ca nevoia pentru dictionarul roman- suedez creste pe zi ce trece. Toti cei care pornesc de la limba materna romana, si invata suedeza cauta aceasta combinatie de dictionar, care trebuie sa recunoastem, nu este inca foarte bine dezvoltata si disponibila cu usurinta.

Dictzone.com insa depune eforturi serioase pentru a intelege nevoile si unui numar mai restrans de oameni, asadar pune deja la dispozitia curiosilor un dictionar roman- suedez, care are aproape 73.000 de perechi de cuvinte in clipa actuala. Platforma, pe care se afla dictionarul roman- suedez, este una complexa, si foarte bine gandita, din punctul de vedere al utilizatorului. Este accesibila online, 24/24, fara sa fie nevoie de descarcarea unei aplicatii, sau inregistrarea unui email in prealabil. Dictionarele sunt optimizate pentru toti userii, fie ca utilizeaza un desktop, fie orice gadget mobil. Cu un timp foarte mic de raspuns, aveti acces la rezultatele dorite, care sunt afisate intr-un mod simplu, aerisit si coerent. La rezultate veti gasi si posibilitatea de a asculta cuvintele, care sunt inregistrate cu o dictie literara.

Dictzone.com, nu doar in ceea ce priveste dictionarul roman- suedez doreste sa dezvolte baza de date, asa ca in cazul in care ati constata nereguli, aveti posibilitatea de sugestii sau corectari, ceea ce face urmatoarea experienta sa fie si mai complexa si utila.