Editura Univers Enciclopedic lanseaza Micul Dictionar Academic

Detalii

CategoriiCultura
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2954

Voteaza & Distribuie

Descriere

Micul Dictionar Academic reprezinta o opera esentiala pentru cultura romana, lucrarea cuprinde intr-o forma comprimata, toate cuvintele si variantele din Dictionarul tezaur al limbii romane. Reprezentand un instrument indispensabil pentru orice doreste sa cunoasca limba romana, Micul Dictionar Academic reprezinta cea mai bogata lucrare de acest gen, avand 175 000 articole, dintre care 125 000 sunt cuvinte propriu-zise si 50 000 variante lexicale.Despre Editura Univers Enciclopedic


Editura Univers Enciclopedic a luat fiinta in anul 1994, promovand pana in prezent o politica editoriala diversificata, primita cu mare interes de publicul cititor, carti cu prezenta obligatorie in orice biblioteca, la un pret accesibil si cu o prezentare grafica de exceptie. Colectiile editate acopera domenii importante: Dictionare si enciclopedii, Filosofie, Psihologie, Initieri, Opere fundamentale, Religie si mitologie, Istorie contemporana, Literatura, Carti pentru copii.


De la aparitia sa, trustul Editura Univers Enciclopedic a incheiat contracte ferme de traduceri si publicare cu case editoriale de prestigiu din Europa: Gallimard, Fayard, P.U.F., Albin Michel, Routlege, Oxford University Press, Randon House. Printre colaboratorii externi se numara si traducatori care au contribuit la aparitia editiilor bilingve, dar si consultanti stiintifici care au oferit deplina legitimitate colectiilor editurii.