De ce să cumperi calculatoare SH la reducere de Black Friday

De ce să cumperi calculatoare SH la reducere de Black Friday

Detalii

CategoriiIT
TaguriBlack Friday, Calculatoare
Ultima actualizareMiercuri 10 noiembrie 2021
Vizualizari100

Voteaza & Distribuie

Descriere

Black Friday se apropie cu pași rapizi, iar reducerile nu se lasă deloc așteptate, mai ales în lumea tehnologiei. Cu toate acestea, nu întotdeauna este ușor să găsești, inclusiv în Vinerea Neagră, prețuri accesibile la produsele noi. Însă, există soluții pentru orice tip de buzunare. Și anume? Cumpărarea de calculatoare SH la reducere. Da, această activitate implică mai multă atenție la detalii, dar un laptop sau desktop sh ar trebui să fie suficient de bun. Prin intermediul acestuia poți cu ușurință să navighezi pe internet, să accesezi apeluri video, să editezi documente și chiar să te joci.

De ce să cumperi calculatoare SH la reducere de Black Friday

1. Economisești mai mulți bani
Costul redus este avantajul cheie al achiziționării unui computer la mâna a doua. Cumpărarea unui laptop SH este, prin urmare, o alternativă excelentă la cumpărarea unuia nou, fie în scop educațional, personal sau de afaceri. Poți găsi o gamă largă de calculatoare SH la reducere de Black Friday. De la Lenovo, HP și alte branduri renumite, ai acces la aceleași caracteristici pe care le obții prin achiziționarea unui produs nou.

2. SH nu înseamnă vechi
Multe dintre companiile care fac upgrade la cele mai recente versiuni ale sistemelor informatice își vând, în general, modelele mai vechi de calculatoare. Acestea alcătuiesc o parte majoră a industriei laptopurilor SH, care include produse calitative și relativ recent apărute pe piață. Prin urmare, astfel de laptopuri sunt recondiționate și vândute la prețuri mici.

3. Contribui la protejarea mediului înconjurător
Investiția într-un laptop folosit va ajuta, de asemenea, la protejarea mediului înconjurător. Când cumperi un laptop la mâna a doua, de fapt vei reutiliza un produs care altfel s-ar fi adunat în compostul deșeurilor electronice.

De unde să cumperi calculatoare SH la reducere de Black Friday It-sh.ro este magazinul online ce ofera preturi accesibile la toate produsele de pe site. Echipa importă produse de la companii renumite din Anglia, Germania, Franța și Olanda. Le recondiționează, testează și apoi sunt puse la dispoziția clienților. Calculatoarele fac parte dintr-o gamă renumită de branduri cum ar fi HP, IBM, Lenovo, Dell, Toshiba, Asus, Samsung, etc.

Beneficiezi de transport gratuit pentru sumele egale sau mai mari de 300 de lei, și de o garanție de conformitate 6 luni. De asemenea, dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți găsi produsele pe care le dorești poți solicita asistență online.Iar în cazul în care te răzgândești după ce ai plasat deja comanda, ai drept de retur 14 zile și îți primești banii înapoi.

Reduceri de Black Friday la It-sh.ro De Black Friday, echipa IT SH ți-a pregătit reduceri la o gamă diversă de produse. Tot ce trebuie să faci este doar să comanzi online, din confortul casei tale, în perioada 12-14 noiembrie. Te așteaptă:

  • Reduceri de până la 60% la calculatoarele SH.
Îți poți achiziționa un calculator HP 6200 Pro MT, Intel Core i5-2400 cu doar 399 lei.

  • Reduceri de până la 50% la laptopuri SH.
Laptopul Lenovo Yoga, Intel Core i5-6200U, 8 GB, va fi la prețul de 1400 lei comparativ cu prețul inițial de 2050lei.

  • Reduceri de până la 30% la monitoare și imprimante SH.

Iar dacă bugetul nu-ți permite să plătești suma integral, beneficiezi de 3 rate fără dobândă dacă ai card de cumpărături la una dintre băncile: BRD, BCR, BT și Alpha Bank. Calculatoarele sunt importante în societatea modernă, iar produsele de calitate reprezintă o adevărată investiție. Cu toate acestea, nu toată lumea își poate permite să-și cumpere cele mai noi modele.

Cumpărarea de calculatoare SH la reducere este o oportunitate bună de a-ți achiziționa rapid produsele mult dorite la prețuri accesibile. Iar Black Friday aduce o serie de reduceri semnificative în industria calculatoarelor SH.
____
Sursă foto: RahulPandit on Pixabay.com