Beneficiile jocurilor video

Beneficiile jocurilor video

Detalii

CategoriiIT
Taguribeneficiu, Calculatoare
Ultima actualizareJoi 28 august 2014
Vizualizari760

Voteaza & Distribuie

Descriere

Jocurile video(pe calculator) se stie de ele ca au multe efecte negative asupra oamenilor dar cercetatorii spun ca jocurile pe calculator chiar au efecte benefice daca se joaca moderat. De obicei oamenii spun ca jocurile pe calculator creaza dependenta ceea ce este adevarat, cu totii stim ca daca faci exces in orice nu este benefic pentru sanatate.

Beneficiile jocurilor video:

Relaxarea! Oamenii de stiinta spun ca oamenii mai trebuie sa stea si relaxati, sa aiba o pauza de la activitatiile lor zilnice, un concediu la munca, chiar si sportivii de performanta mai iau cate o pauza iar jocurile pe calculator sunt un adevarat mod de a te relaxa, de a fi distras. Poti alege jocuri simple care nu necesita prea multe gandire ca de ex colectia de jocuri cu mario, Zuma, sau chiar si Solitaire-u jocul cu carti ce vine odata cu instalarae Windows-ului.

Dezolvarea inteligenta! In prezent multe din jocurile care apar in industria de jocuri video sunt chiar foarte grele, iti pun creierul in functiune, ai nevoie de o logica buna, cand sa aplici anumite strategii, cum sa le aplici si asa mai departe. A fost facut si un studiu pe oameni care jucau jocuri video grele si au observat ca se descurcau cu usurinta la probleme de matematic pe cand oamenii care nu jucau jocuri video se descurcau mai greu.

Te fac mai sociabil! Odata de tehnologia a avansat au aparut si jocurile online unde joci si alaturi de alti jucatori. Cu aceasta ocazie oamenii care joaca astfel de jocuri invata sa socializeze si chiar sa invete fenomenul spiritului de echipa. Oamenii sunt obligati sa comunice intre ei pentru a distruge sau invinge inamicul.