Cursuri pentru părinţi ocupaţi şi copii cu timp liber - dansul, o nouă pasiune

Cursuri pentru părinţi ocupaţi şi copii cu timp liber - dansul, o nouă pasiune

Detalii

CategoriiSport
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMiercuri 20 mai 2015
Vizualizari768

Voteaza & Distribuie

Descriere

Odată cu vacanţa de varӑ pentru toate clasele de elevi şi studenţi intervine şi nevoia de a găsi o altfel de preocupare. Nu degeaba se spune că „omul cât trăieşte învaţă”, nu degeaba se spune că avem nevoie mereu de surse noi de învăţare. Din pasiune pentru dans, din nevoia de a găsi o preocupare fructuoasă cursurile de dans sunt de ales, din ce în ce mai populare.

Cu şi despre dans la Latino Time
Şcoala de dans Latino Time vine cu marele avantaj de a oferi cursuri de dans variate şi flexibile în program. Asta înseamnă să se muleze după un stil de viaţă haotic, exact aşa cum se definesc oamenii în zilele noastre: „Este destul de dificil pentru ambele părţi, atât pentru cursanţi cât şi pentru instructori. Mulţi se plâng de lipsa timpului, de faptul că nu le ajunge o zi pentru toate cele propuse. Le propunem în schimb ceea ce ţine de flexibilitate pentru a le oferi şansa de a împaca toate activităţile propuse.”
Chiar dacă e weekend, chiar dacă e deja la o ora mai târzie o ora de dans este eliberarea de stres, este exact ceea ce ai nevoie pentru a te revigora. Contrar celor crezute, căci totuşi este un plus de mişcare, de efort şi implicit de oboseală, dansul te eliberează chiar şi de frustrări. Acolo, în lumea ta şi numai a ta cu dansul uiţi de restul stresului.
Dacă programul este deja în avantajul tău rămâne decizia în sine şi alegerea unui curs de dans. La Latino Time ai şansa de a alege dintr-o lungă lista de opţiuni, deşi toate cu iz latino. Ai şansa de a te încadra în orice grupӑ de cursanţi, de la începători la cei ce nivel mediu sau avansat. Şi la fel de uşor este să îţi alegi şi instructorul după bunul plac, să îţi închiriezi unul pentru un dans cu partenerul, să faci lecţii private.

Tendinţele cursurilor de vara
Reprezentanţii şcolii de dans Latino Time spun că este deja o tradiţie când vine vorba de alegerea unui curs urmat pe timp de varӑ. Asta pentru că este un timp mai favorabil, cu un program mai flexibil pentru a include şi interesul de timp liber precum dansul. Cum ziua e mai lungă, simţi că ai timp pentru toate.
În aceleaşi tendinţe se numără de asemenea şi ceea ce ţine de pictură, de cursuri de lucru manual. Unora le lipseşte răbdarea şi continuă cu acel ceva care să epuizeze fizic. Mai ales în rândul copiilor părinţii sunt mai mult decât încântaţi să aleagă un curs de dans. Spun ei, este combinaţia perfectă între mişcare, nevoia de sport şi posibilitatea de a învaţa ceva nou, ceva interesant.
Prin dans unii îşi dezvoltă mai mult partea creativă, alţii se descoperă pe sine cu un potenţial în ceea ce priveşte partea de exprimare artistică. Sunt numeroase abilităţi ce se deprind ca urmare a unor cursuri de dans. Aşa că, de ce să nu încerci? Te educa, te relaxează, îţi deschide o altă lume.