Cum găsești transport auto platformă Belgia Romania?

Cum găsești transport auto platformă Belgia Romania?

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriBelgia, platforma auto
Ultima actualizareDuminica 22 ianuarie 2023
Vizualizari92

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dorești să îți achiziționezi o mașină din Belgia? Fie că e vorba de o mașină nou-nouță sau de una second hand prin intermediul internetului vei găsi sute de anunțuri din care tu să alegi mașina potrivită. La fel de ușor vei găsi și transport auto platformă Belgia România deoarece există multe companii de transport auto de la care vei obține în cel mai scurt timp posibil o ofertă.

De ce transport auto pe platformă?

Alegând să îți cumperi o mașină dintr-o țară străină precum Belgia poate fi o alegere foarte bună. Prin intermediul internetului, românii găsesc multe anunțuri de vânzare mașini din alte țări și mulți dintre ei preferă să achiziționeze mașinile din afară. Dacă nu îți dorești să faci o călătorie până în Belgia, cel mai indicat ar fi să apelezi la o firmă de transport auto internațional pe platformă. Aceasta este cea mai bună variantă, mai puțin costisitoare și mai puțin stresantă. Alegând să colaborezi cu o astfel de firmă vei economisii banii pe care i-ai fi dat pe combustibil, mâncare, cazare, taxe de drum și posibile amenzi. Pe lângă vei economisi și timpul pe care l-ai fi petrecut pe drum, vei reduce gradul de uzură al autoturismului și vei scăpa de riscul de a ți se defecta ceva la mașină pe drum.

Cum alegi un transportator auto?

În primul rând te poți folosi de cea mai la îndemână resursă pe care o ai, internetul. La un click distanță se află multe companii de transport auto, descoperă-le și află ce spun clienții lor despre ele. Este indicat să alegi o firmă care are recenzii bune. O altă modalitate este să îți întrebi familia, prietenii sau cunoscuții dacă au colaborat cu astfel de firme și pe care ți-o recomandă. Sau poți apela la serviciile celor de la Titanic Grup.

Care sunt avantajele colaborării cu Titanic Grup?

Titanic Grup este o firmă care se ocupă cu transport auto internațional, dar și național și se află pe piață încă din anul 1994. Aceștia oferă soluții complete de logistică și transport autovehicule în toată Europa. Echipa este formată doar din profesiniști, care îți promit seriozitate, siguranță și promptitudine. Aceaștia tratează orice mașina ca și cum ar fi a lor și îți promit livrarea în siguranță și în cele mai bune condiții a mașinii tale. Titanic Grup deține peste 100 de autotransportatoare produse și echipate de Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold cu o capacitate de încărcare între 1 și 10 autovehicule.

Avantajele colaborării cu Titanic Grup sunt:

  • Transport confidențial
  • Transport prototip (camion închis), la cerere pentru mai multă siguranță
  • Încărcarea autoturismului cu garda la sol foarte joasă
  • Încărcare prin troliu
  • Informații în timp real privind poziția camioanelor
  • Cost preferențial în funcție de cantitatea transportată
  • Costuri reduse, fixe și transparente
  • Calitate profesională a transportului
  • Mașină asigurată
  • Livrare rapidă.

Concluzie

Achiziționează-ți mașina mult dorită din Belgia și apelează la o firmă de transport auto, precum Titanic Grup, care să îți livreze mașina acasa. Simplu și fără bătăi de cap mașina ta va ajunge acasă la tine, iar tot ce va trebuii tu să faci este să oferi detaliile necesare despre transport și să aștepți ca mașina să ajungă acasă. Pentru mai multe detalii contactează-i pe cei de la Titanic la numărul de telefon +40 248 212 261 sau intră pe site-ul lor si completează un formular.