Transport auto pe platformă din Italia în România

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriplatforma auto
Ultima actualizareVineri 10 martie 2023
Vizualizari525

Voteaza & Distribuie

Descriere

Achiziționarea unei mașini din Italia poate fi o alegere avantajoasă pentru toți cei interesați de automobile. Însă după ce achiziția este făcută, problema transportului acesteia în țară reprezintă grija cumpărătorului. Din fericire există soluții pentru acesta și nu implică să conduci tu mașina până în țară. Poți apela la transport auto pe platforma Italia Romania, iar tu vei scăpa de orice grijă privind transportul acesteia.

Ce este transportul auto pe platformă?

Transportul auto pe platformă este soluția prin care mașina ta ajunge în țară în deplină siguranță. Acest tip de transport se află la mare căutare deoarece este cea mai sigură și rapidă opțiune de a-ți transporta mașina/ mașinile în țară. El se realizează de către companii specializate. Acestea își asumă responsabilitatea ca autoturismul tău să ajungă în siguranță la tine.

Avantajele transportului auto pe platformă

Dacă îți dorești un transport auto platforma Italia vei găsi destul de multe opțiuni pe internet. Asigură-te că o alegi pe cea mai bună conform recenziilor lăsate de utilizatori.

Avantajele pe care ți le aduce acest tip de transport sunt:

Costuri reduse Ai posibilitatea să transporți mai multe mașini în același timp, ceea ce reduce semnificativ costul total. Mai ales pentru că mai multe mașini transportate pot beneficia de un cost preferențial. Chiar dacă transporți o singură mașină, costurile sunt mai reduse deoarece nu vei mai fi nevoit să plătești combustibilul, cazările, mâncarea, taxele de drum și posibilele amenzi. Dacă te interesează transport auto platforma Italia Romania pret trebuie să știi că acesta este influențat de mai mulți factori precum distanța parcursă, tipul de mașină, condițiile de transport și perioada în care se realizează. Cel mai indicat este să discuți cu o firmă de tranport auto despre acest aspect.

Economisirea timpului

Nu vei mai petrece ore în șir pe drum conducând și astfel te poți ocupa de restul treburilor pe care le ai sau poți petrece mai mult timp alături de cei dragi. În plus, cu platforma auto mașina va ajunge mai repede la tine.

Mașină în siguranță

Mașina ta se va afla în siguranță deoarece șoferii sunt profesioniști cu experiență. În plus mașina este bine fixată pe platformă, ceea ce nu permite deteriorarea ei pe timpul transportului. În plus, unele companii îți oferă posibilitatea de a opta pentru un transport prototip – camion închis. Cu transport platforma auto Italia tu nu va trebui să îți faci vreo grijă referitoare la mașina sau mașinile pe care vrei să le transporți. Dacă îți dorești să iei legătura cu o firmă care se ocupă cu transport auto internațional, poți apela la Titanic Grup.

Titanic Grup este pe piață încă din anul 1994 și transportă mașini în toată Europa. Ai nevoie de un transport prompt și sigur, cu șoferi profesioniști? Apelează la Titanic Grup! Poți transporta una sau mai multe mașini cu ei, iar în funcție de numărul de mașini transportate poți beneficia de reducere a costurilor.

Pentru a lua legătura cu ei, intră pe site-ul lor titanicgrup.ro și completează un formular sau apelează-i la numărul de telefon +40 248 212 261 sau 0745 184 734.