Care sunt avantajele transportului auto pe platformă?

Care sunt avantajele transportului auto pe platformă?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, platforma auto
Ultima actualizareMarti 9 august 2022
Vizualizari112

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă te afli în situația în care ți-ai achiziționat o mașină din străinătate sau îți dorești să beneficiezi de confortul propriei mașini în vacanță, într-o altă țară, poți apela la transport auto internațional cu platforma. Aceasta este cea mai convenabilă și sigură metodă.

De ce să alegi transport auto internațional?

Pentru că îți poți transporta mașina dintr-o țară în alta fără stres, în condiții sigure și de înaltă calitate, cu un cost redus și în cel mai rapid timp posibil.

Ca avantaje principale ale transportului auto internațional pe platformă, enumerăm:

1. Reduci gradul de uzură al mașinii
Datorită faptului că alegi să nu conduci un drum lung cu mașina vei reduce gradul de uzură al acesteia. Un drum lung înseamnă și mulți kilometrii în bordul mașinii și piese ale acesteia solicitate și uzate. Să mai menționăm și faptul că va trebui să îi faci o vizită mecanicului înainte de plecare pentru a verifica dacă mașina este în regulă pentru un drum lung și schimbarea eventualelor piese necesare. Iar în cazul în care este vorba despre o mașină abia achiziționată este mult mai ok să o aduci pe platformă în țară.

2. Scapi de oboseala produsă de condusul pe un drum lung
Dacă alegi transport auto pe platforma vei scăpa de kilometrii întregi de parcurs, care ți-ar fi provocat oboseală. Oboseală care te-ar fi împiedicat să te bucuri pe deplin de întreaga experiență. De asemenea vei evita și posibile experiențe neplăcute care ar putea apărea în trafic și care ți-ar fi putut provoca stres și disconfort.

3. Economisești timp și bani
Nu vei mai petrece ore întregi conducând și te vei putea bucura de mașina ta acolo unde îți dorești. Vei scăpa de eventualele costuri suplimentare cu personalul, combustibilul și cazare (dacă alegeai să faci drumul din mai multe bucăți). De asemenea nu vei mai plăti taxele de drum și vei evita și posibilele amenzi. Transportul auto pe platformă este cea mai convenabilă metodă de a transporta o mașină dintr-o țară în alta.

4. Mașina este asigurată
Nu va trebui să îți faci griji privind mașina ta. Aceasta va fi manipulată de profesioniști, în cele mai bune condiții, iar tu vei putea vedea informații despre autoturismul tău în timp real. În plus, firma care se ocupă cu transportul îți va oferi asigurare pentru bunul tău.


Ce firmă oferă astfel de servicii?

O firmă care oferă astfel de servicii este Titanic Grup. Aceasta se află în top 5 firme de transport din România și încă din anul 1994 străbate întreaga Europa.Titanic Grup denține peste 100 de autotransportatoare, care au o capacitate de încărcare între 1 și 10 autovehicule și care sunt produse și echipate de Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold. Cu o vastă experiență în domeniu și cu o întreagă echipă de profesioniști, aceștia îți vor asigura transport promt și sigur oriunde în Europa.

Câteva dintre avantajele pe care le vei obține colaborând cu aceștia sunt:

 • Costuri reduse, fixe și transparente
 • Calitate profesională a transportului
 • Livrări rapide
 • Parcarea în care se află camioanele și mașinile este păzită non stop și supravegheată video
 • Primești informații în timp real privind poziția camioanelor
 • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Transport confidențial
 • Transport prototip ( camion închis), la cerere pentru mai multă siguranță
 • Cost preferențial în funcție de cantitatea transportată
 • Mașina asigurată

Autoturismul tău va fi manipulat de către profesioniști și va ajunge la destinația pe care tu le-o vei furniza acestora în siguranță.

Concluzie
Alege să îți transporți mașina cu o firmă de încredere și cu experiență în domeniu și nu va trebui să îți faci vreo grija pentru aceasta. O astfel de firmă este Titanic Grup. Contactati-i telefonic +40 248 212 261 sau completati formularul de contact de pe site titanicgrup.ro/contact/ si solicitati o oferta de pret, detalii legate de transportul masinii precum si cereti toate informatiile de care aveti nevoie.