Spălarea profesională a covoarelor elimină murdăria ascunsă ochiului liber și creează un mediu mai curat în casă

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurispalat covoare
Ultima actualizareMarti 8 februarie 2022
Vizualizari387

Voteaza & Distribuie

Descriere

Praful și murdăria se depun constant pe țesăturile din casă. Covoarele sunt unele din cele mai expuse zone la acești factori. Aspirarea și curățarea lor periodică ajută la eliminarea murdăriei din țesături. Cu toate acestea, o parte poate rămâne ascunsă în profunzimea fibrelor covorului. În timp, urmele de praf și murdărie estompează culorile covoarelor și pot crea un mediu prielnic pentru acarieni. Spălarea profesională a covoarelor curăță în profunzime țesăturile, eliminând chiar și murdăria ascunsă ochiului liber.

Cum te ajută spălarea profesională să te bucuri de covoare mai curate

Curățarea profesională implică, de cele mai multe ori, folosirea unor utilaje speciale și detergenți profesionali. Periile utilajelor pătrund în profunzimea țesăturile, în locurile în care aspiratorul nu ajunge cu ușurință. În combinație cu acțiunea puternică a detergenților, utilajele curăță eficient întreaga suprafață a covorului. Astfel, chiar și murdăria ascunsă în țesături este eliminată, covorul este vizibil mai curat.

Beneficiile curățării profesionale a covoarelor pentru un mediu mai curat în casă

Curățarea profesională aduce numeroase beneficii pentru covoare și pentru locuințe. Iată câteva din acestea.

Elimină petele dificile și mirosurile neplăcute din țesături

Micile accidente precum vărsarea unei băuturi sau a unor mâncăruri pe covor duce la formarea unor pete inestetice. Dacă nu se acționează imediat ce ele s-au format, există șansa ca acestea să devină foarte dificil de îndepărtat. În plus, petele și murdăria pot duce la formarea unor mirosuri neplăcute în țesături. Spălarea profesională a covoarelor elimină aceste probleme. Petele inestetice dispar, iar țesăturile au un miros proaspăt și curat.

Previne formarea unui mediu prielnic pentru acarieni

Țesăturile încărcate de praf reprezintă un mediu prielnic pentru formarea acarienilor. Ascunși în fibrele covoarelor, aceștia nu sunt vizibili ochiului liber. Spălarea profesională a covoarelor în mod periodic menține țesăturile curate și previne formarea unui mediu prielnic pentru acarieni. Astfel, covorul rămâne un loc sigur pentru familie. Copiii se pot juca liniștiți pe covor, iar părinții se bucură de un mediu sigur și curat pentru întreaga familie.

Aspectul covorului este vizibil îmbunătățit

Din anul 2017, Spălătoria de covoare “Cristal” Satu Mare este alături de sătmăreni cu tot ce înseamnă curățarea și igienizarea covoarelor. Rezultatele vizibile, profesionalismul și amabilitatea sunt elementele ce reprezintă echipa spălătoriei “Cristal”.

Chiar și cu o curățare săptămânală a covoarelor (aspirate, aerisite), acestea tind să își piardă din farmec în timp. Culorile se estompează, iar țesăturile au un aspect mat. Curățarea în profunzime a țesăturilor împrospătează cu totul aspectul covoarelor. Culorile sunt mai vibrante, modelele covorului sunt evidențiate, iar aspectul general este îmbunătățit.