Cremele hidratante pentru fata - Cat sunt de importante in rutina zilnica de ingrijire a tenului?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguricrema de fata, hidratare
Ultima actualizareMarti 30 iunie 2020
Vizualizari717

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hidratarea este un lucru stans legat de sanatatea organismului nostru, motiv pentru care este esential sa ne asiguram ca facem acest lucru in mod corespunzator. Indiferent de sezonul in carene aflam, hidratarea ramane un lucru fara de care nu am putea supravietui. Lucrurile nu sunt cu mult diferite daca discutam despre hidratarea pe care trebuie sa o facem in exterior si anume la nivelul pielii. Dupa cum probabil bine stim, pielea este cel mai exitins organ al corpului, astfel ca este si cea mai predispusa la factorii si de mediu mai putin potriviti, care pot duce la o imbatranire prematura a acesteia. Hidratarea este importanta mai ales atunci cand vorbim despre piele deoarece sanatatea acesteia depinde intr-o foarte mare masura de acest aspect.

In contextul dat, cremele hidratante pentru ten reprezinta de departe unele dintre cele mai bune soltuii pe care le avem in ceea ce priveste ingrijirea, dar mai ales hidratarea pielii. Spre deosebire de pielea corpului, pielea fetei are necesitati diferite in materie de ingrijire, motiv pentru care nu vom putea utiliza niciodata crema destinata ingrijirii corpului pe fata.

Tenul nostru are nevoie de o ingrijire mai speciala, mai ales in perioadele care marcheaza tranzitia dintre sezoane, atunci cand temperaturile se pot schimba brusc. Problema principala a tenului este faptul ca acesta este expus in mod constant la razele soalare, vant si temperaturi, astfel ca fara o ingrijire corespunzatoare, pielea fetei poate deveni aspra si poate capata un aspect neplcut. Mai mult decat atat, o piele neingrijita corespunzator, poate chiar prezenta semne ale imbatranirii mult mai devreme decat este normal. Iata insa cateva motive pentru care o crema hidratanta este un produs cosmetic care nu trebuie sa iti lipseasca din rutina zilnica de ingrijrie a tenului.

De ce avem nevoie de creme hidratante pentru fata?

Unul dintre cele mai solide motive pentru care cremele de fata ne sunt produse esentiale in ingrijriea tenului se datoreaza faptului ca pielea de la nivelul fetei este mult mai subtire si mai delicata decat cea de la nivelul corpului, astfel ca este mult mai predispusa deshidratarii si aparitiei primelor semne ale imbatranirii. O crema hidratanta de corp este menita sa asigure pielii tenului cantitatea de apa necesara, lucru pe care noi de cele mai multe ori nu il putem face exlusiv prin consumul de apa.

Cremele hidratante de fata previn imbatranirea prematura a pielii

Mai inainte de toate este important de mentionat faptul ca aparitia primelor semne ale imbatranirii este un proces natural al organismului, asupra caruia noi putem interveni destul de putin. Spre exemplu, expunerea iresponsabila la soare este un lucru care poate duce la o imbatranire prematura a pielii, mai ales daca vorbim despre ten. O piele hidratata in mod corespunzator va prezenta semnele specifice imbatranirii mult mai tarziu si va avea desigur un aspect mult mai sanatos, mai ales daca raportam lucrurile pe un termen mediu sau lung.

O crema de fata hidratanta pastreaza fermitatea si elasticitatea pielii

O crema hidratanta conceputa special pentru ten te va ajuta sa menti fermitatea si elasticitatea pielii pentru vreme mult mai indelungata. Odata cu inaintarea in varsta, aceste lucruri nu mai sunt la fel de prezente, astfel ca putem evita acesta lucru prin oferirea unei ingrijiri corespunzatoare pielii.

Sursa foto: integrisok.com