Cele mai populare jocuri 2010

Detalii

CategoriiIT
TaguriCalculatoare
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4186

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desigur ca o activitate care ne ia o buna bucata din timp in cadrul activitatii la calculator o constituie jocurile, si in special cele online.Intradevar in momentul in care dorim sa scapam de stres, si sa uitam putin de problemele care ne preocupa, ne gasim refugiul in fata monitorului incercand sa omoram cei mai " rai monstrii" ai planetei, sau punandu-ne la incercare fata in fata cu cele mai interesante jocuri de logica existente vreodata.

Cu siguranta, fiecare dintre cei care au posibilitatea de a accesa internetul au intrat pe tot felul de site-uri cu jocuri online unde, pentru cateva minute au uitat ca au o anumita varsta si s-au pus sa bata toate recordurile.De aceea doresc sa va informez cu privire la cele mai bine cotate jocuri din anul 2009 din cadrul unui festival care a avut loc la Londra.

-Locul 1 este ocupat de faimosul joc „Sonic" , care a reusit sa atraga atentia celor mici din anul 1991.
Descriere:
A fost creat pentru a celebra cei 15 ani de la nasterea lui Sonic(ariciul Sonic).A fost creat de Sonic Team si a fost publicat de Sega si directionat de Shun Nakamura.Jocul isi imparte numele in doua vechi jocuri video: managa,a televiziunii si a cartilor comice si a personajului principal din ele.Pentru a avea un nume cat mai bun jocului i-au fost date mai multe nume ,dar nu definitiv,Sonic 06, Sonic 2K6, Sonic 360, si Sonic Next Gen. A fost creat pe 14 Noiembrie 2006. El etse al doilea joc cu Sonic ce a primit reting de varsta precum ca nici u copil sub 10 ani nu are voie sa-l joace dupa Shadow the Hedgehog. Sonic

-Locul 2 este ocupat de „Super Mario", o versiune mai noua a jocului Mario.
Descriere:
Ajuta-l pe Mario sau pe fratele lui Luigi sa mearga prin tevi si sa scape de plantele ucigase Piranha, colectand fiecare moneda pt a trece prin toate fazele. Foloseste sagetile pentru a te deplasa, tasta A pentru a face salt si tasta Z pentru a arunca cu ciuperci.Omoara toate broastele si cucereste castelul!
Seria de jocuri video Mario este cea mai populara franciza de platforma de la Nintendo. Unele personaje de la Mario (Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser, Dr. Mario) au aparut si in seria de jocuri Supr Smash, alaturi de alte personaje cunoscute de la Nintendo. Mario a aparut in jocuri video de aproape orice gen, mai putin de strategie.

-Locul 3 este ocupat de Lara Croft
Descriere:
Lara Croft este personajul fictiv si protagonsita seriei de jocuri video Tomb Raider, creatǎ de Toby Gard in 1996. Tomb Raider fiind de asemenea o franciza, jocul este transpus si sub alte forme, astfel ca Lara apare si in 2 filme, interpretatǎ de Angelina Joulie. Apare de asemenea in romane, benzi desenate si serii de desene animate scurte.In biografia ei scrie ca este o femeie britanicǎ nobilǎ ce cǎlǎtoreste prin lume in cǎutare de artefacte valoroase.Lara este prezentatǎ ca fiind frumoasǎ, de statura atleticǎ, inteligentǎ, dar uneori cu momente necugete. Ea este si arheolog si aventurier. Viziteazǎ des ruine vechi si pline de pericole, cu multe capcane si puzzle-uri. Pe langǎ acestea, ea are de infruntat multi inamici: gangsteri, animale periculoase (chiar si dinozauri) si creaturi legendare.

-Locul 4 il detine Donkey King
Descriere:
Donkey Kong este o franciza media controlata de Nintendo si creata de Shigeru Miyamoto in anul 1981 (data exacta a lansarii nu este cunoscuta). Personajul principal al acestor jocuri este o gorila cu cravata, pe nume Donkey Kong, numele facand referinta la cunoscutul King Kong. Acesta este insotit de nepotul sau, Diddy Kong, aparut pentru prima data in Donkey Kong Country, de pe Super NES. Jocul Donkey Kong de pe arcade este prima creatie a cunoscutului designer de jocuri video japonez, Shigeru Miyamoto.

-Ultimul loc in acest clasament, locul 5 este ocupat de Pac-Man.
Descriere
In Pac-Man, jucatorul trebuie sa-l faca pe Pac-Man, un disc galben, sa se miste de-a lungul unui labirint. Scopul este sa manance toate bilutele incercand in acelasi timp sa nu fie prins de fantome/monstri. Pentru puncte bonus, fructele care apar pot fi de asemenea mancate. Cand Pac-Man inghite o bila alba, fantomele capataa culoarea albastra si pot fi de asemenea inghitite. Chiar daca jocul are 256 de stagii, ultimul nivel nu poate fi terminat datorita unei probleme aparute la crearea jocului.
In Japonia jocul este numit Puck Man. Sunt cateva urmari datorate jocului. Hana Borts a realizat un show TV animat ce a fost difuzat de Abc la inceputul anilor 1980. Jocul a facut de asemenea parte din Muzeul Namco al jocurilor.