De ce este bine sa mancati salata verde?

De ce este bine sa mancati salata verde?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguribeneficiu, salată verde
Ultima actualizareJoi 28 august 2014
Vizualizari878

Voteaza & Distribuie

Descriere

Odata cu venirea primaverii, salata verde este din nou in meniul nostru, ea este delicioasa, proaspata si plina de vitamine si minerale.

Vedeti care sunt cele 5 motive pentru a manca salata verde:

Bomba de vitamine

Salata verde este bogata in vitamine, mai ales vitamina C. Acest lucru o face deosebit de potrivita pentru sezonul de primavara, atunci cand imunitatea noastra este slaba dupa iarna. Mai mult decat atat, salata verde ajuta pentru a goli intestinele de zgura, care de multe ori rezulta dintr-o dieta saraca si consumul crescut de carne grasa. Daca v-ati decis sa va supuneti detoxifierii de primavara, nu uitati sa includeti salata in meniul dvs.

Bogata in celuloza

Salata verde este bogata in celuloza. Prin urmare, este foarte eficienta pentru stomacul deranjat. Daca aveti constipatie, mancati frunze de salata in combinatie cu mere. Reglementarea peristaltismului este un motiv pentru care salata este de multe ori la baza multor diete.

Sfat: Se inmoaie frunze de salata cel putin 15 minute in apa rece inainte de a o toca. Acest lucru va scadea chimicalele ramase de pe suprafata frunzelor.salata1 5 motive pentru a manca salata verde

Continut ridicat de fier

Salata contine cantitati mari de fier. Prin urmare, este potrivita pentru persoanele care sufera de anemie. Acesta este un inlocuitor complet pentru suplimente de fier nutritive pentru doua motive. Primul este o sursa naturala de fier. Fierul in al doilea rand, astfel asumat este absorbit mai rapid de organism.

Insomnie

Mai multe studii au aratat ca exista o actiune impotriva insomniei. Prin urmare, salata verde va va ajuta sa va ocupati cu nelinistea la culcare. Un alt plus este ca salata consolideaza fara a crea o senzatie de plenitudine in stomac. Chiar daca alegeti sa mancati o salata cu salata verde inainte de culcare, aceasta nu va afecta somnul.

Bogata in fibre

Bogata in fibre si apa, salata verde este o alta cauza de a participa la aproape orice dieta. Consumul regulat de salata verde intareste usor metabolismul. Este important aici sa se clarifice faptul ca astfel, salata verde are proprietati pentru sanatate si dietetice.

Mai multe despre sanatate si ce trebuie sa mananci in sezonul cald pe bewoman.ro

(va rog mult de tot nu mai imi stergeti link-ul)Exista varianta platita daca aveti nevoie de link-uri in articole! 0723-079866 Peter bahuczki