Apa pi sau apa hexagonala

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6863

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cea mai buna apa pentru sanatatea umana este apa hexagonala. Moleculele de apa formeaza aglomerari de 6 molecule dispuse hexagonal. Cerecetarile desfasurate in Japonia si Koreea de Sud arata ca acesta este tipul de apa care exista intr-un organism sanatos. Creand apa hexagonala, numita si apa Pi, bem o apa mai naturala si mai usor de asimilat de catre organism.


In organismul uman exista doua tipuri de apa: apa legata si apa sub forma de aglomerari. Apa sub forma de aglomerari de molecule se poate misca libera prin peretii celulari si este neceasara pentru a transporta nutrienti, pentru a indeparta toxine si a mentine o comunicare eficienta intre celule. Apa legata este fizic legata de alte structuri moleculare, neputand sa se miste libera prin peretii celulari.


Cand suntem tineri, organismul nostru contine foarte multa apa libera si foarte putina apa legata. Pe masura ce inaintam in varsta, apa legata devina predominanta. Acest fapt dauneaza eficienta a mii de functii metabolice, determinand modificari semnificative ale structurii tesuturilor.


Moleculele din apa libera sunt organizate in strucfuri compacte, geometric circulare, ce arata ca fulgii de zapada cand sunt inghetati. Miliarde de astfel de molecule se leaga una de alta intro lume acvatica ce arata si se comporta cu totul altfel decat apa de robinet sau cea de izvor. Aceasta apa organizata este importanta deoarece este mai eficienta decat alte tipuri de apa. Este mai mobila. Suntem capabili sa gandim, sa alergam, sa muncim si sa ne jucam datorita minunatelor functii pe care le indeplinesc celulele. Din momentul nasterii, cantitati imense de nutrienti si compusi vitali, cum este oxigenul, sunt aduse la fiecare celula. Fiecare celula foloseste acesti nutrienti pentru a furniza, de exemplu, energia necesara diverselor activitati pe care le intreprindem. Toxinele si produsii secundari trebuie indepartati. Ce anume aduce nutrientii necesari la celule, ce asigura producerea de energie, ce indeparteaza deseurile? APA ! Iar apa care face acestea cel mai bine si cel mai rapid este apa libera, avand structura unor grupari de 6 molecule (hexagonala).


Eficienta si viteza acestei ape se datoreaza design-ului si formei moleculelor de apa si a celulei insesi. Gruparile hexagonale incap prin canalele hexagonale ale membranei celulare, patrunzand in interiorul celulei. Cand suntem tineri detinem concentratii mari de asemena apa. Pe masura ce imbatranim si suntem expusi la stres, agenti de poluare, radicali liberi, poluarea aerului etc., incepem sa ne deshidratam (astfel apar ridurile). In acelasi timp, apa hexagonala care se afla in mod natural in organism incepe sa se destabilizeze, pierzandu-si forma eficienta, iar diversi compusi nedoriti se leaga de moleculele de apa.De ce sa bem apa hexagonala?Din doua motive:


1. Ideea este sa ne umplem organismul de apa speciala, hexagonala cu care ne-am nascut, pentru a permite nutrientilor sa patrunda usor in fiecare celula a corpului


2. Pentru a imbunatati comunicarea dintre celule, astfel incat transferul de informatii vitale sa se desfasoare intr-un ritm optim.


Potrivit expertilor, apa joaca un rol semnificativ in transmiterea de informatii in intregul organism, prin intermediul celulelor. ADN-ul din miliardele de celule ale organismului transmite continuu informatii cu viteza sunetului pe frcvente de rezonanta. Cel mai interesant este ca nucleul fiecarui dublu helix al ADN-ului este format dintr-o coloana de aglomerari de molecule de apa. In plus, cantitati semnificative de apa sunt organizate in straturi multiple la suprafata proteinelor structurale intracelulare si a membranelor.


Celulele poseda anumite tipare rezonante cooperante, care se modifica in timp, si variaza in functie de eficienta metabolismului.


Aceasta apa superorganizata joaca un rol important la nivel celular si accentueaza rezistenta acestor tipare, producand efecte benefice asupra tesuturilor si a homeostaziei organelor.


Iata cateva beneficii ale apei hexagonale (Apa Pi , Apa vietii):-Accentueaza hidratarea celulelor (sanatatea depinde de o hidratare crescuta a celulelor)


-Energizeaza celulele, conferind un plus de energie fizicasi o mai mare claritate mentala


-Ajuta la mentinerea integritatii nucleului moleculei de ADN, care este umplut de apa hexagonala


-Contribuie la indepartarea toxinelor si a deseurilor acide din organism


-Produce un med.iu sanatos, bioalcalin in celule si tesuturi. Bolile nu se dezvolta in mediul alcalin


-Imbunatateste comunicarea inercelulara in scopul videcarii si refacerii


-Imbunatateste transportul de oxigen si nutrienti, precum si gradul de absorbtie


-Ajuta celulele sa se vindece singure si sa genereze enrgie


-Este cea mai apropiata de forma apei din organism


-Prezinta proprietati antioxidante, datorita abilitatii de a elimina radicalii liberi


-Furnizeaza bioenergie. S-a facut un experiment in care pesti de acvariu au reusit sa traiasca 216 intr-un acvariu inchis etans, numai pe baza energiei din apa. In conditii normale, un peste de acvariu moare dupa 3-5 zile intrun acvariu inchis, in apa obisnuita.


-Creste numarul celulelor killer


-Creste activitatea anticorpilor


-Imbunatateste activitatea de autovindecare a celulelor - trezind,,memoria" celulara cu privire la vindecare.


-Transporta mai mult oxigen prin organism, creand un mediu puternic oxigenat, care distruge organismele anaerobe


-Creeaza grupari mici de molecule de apa, ceea ce imbunatateste functionarea celulelor si efectele detoxifiante ale apei


-Imbunatateste capacitatea celulelor de a se adapta la stres


-NeutralizeazapH-ul apei, aducandu-l pana la valori cu putin peste 7,foarte aproape de pH-ul natural al organismului (putine sisteme de filtrare regleaza pHul la fel de bine ca energia magnetica, radiatiile infrarosii si infuzia de energie Pi)


-Optimizeaza transferul de informatii din organism.


Vestea rea este ca apa de la retea , cat si cea imbuteliata in ambalaje tip PET sunt contaminate cu substante periculoase si prezinta aglomerari mari de molecule de apa legate intre ele , iar organismul trebuie sa cheltuie energie pentru a sparge acele legaturi . Practic apa nu mai hidrateaza , nu mai asigura comunicarea intre celule , aduce in organism substante toxice , iar lista poate continua.


Vestea buna este ca putem obtine acasa apa Pi sau apa hexagonala, folosind apa de la retea pe care o trecem prin doua aparate.


Este extraordinar sa transformi ceva toxic in ceva foarte util sanatatii !


Pentru detalii


Ion Sarlea


isarlea@yahoo.comm