Apa, echivalentul trairii

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriapa
Ultima actualizareLuni 28 decembrie 2015
Vizualizari1254

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conform studiilor realizate pentru observarea felului in care au aparut oamenii, si in mare viata pe Pamant, s-a constatat ca viata a luat nastere atunci cand a aparut apa, de aici primele fiinte fiind acvatice, iar in timp acestea au devenit semiacvatice, iar in final terestre, supraterestre, si asa mai departe.

In ziua de azi viata este cea mai valoroasa avere a fiecarui om, acesta intretinandu-si-o prin niste elemente destul de usor de obtinut in societate, precum apa si mancarea. In rest, toate celealalte nevoi constau in confort, exceptand nevoia de o locuinta. Practic, nevoia de apa este o nevoie fiziologica, catalogandu-se la inceputul nevoilor omului, fara de care acesta nu poate face nimic, dupa spusele lui Maslow (psiholog umanist american, cel care a creeat conceptul de Piramida a lui Maslow in care se incadreaza nevoile omului in functie de cele fiziologice, sociale, morale, etc).

In acest fel, fiecare ar trebui sa respecte aceasta nevoie in acelasi mod in care respecta si nevoile materiale, deoarece apa este viatala vietii, iar pentru o viata mai lunga este indicata consumarea unei ape pure. Aceasta puritate a apei este delimitata de impuritatile care se gasesc in ea, precum reziduriile de calcar si magneziu, nitratii, toate acestea fiind insesizabile la gust, dar care isi fac simtita influenta in corpul nostru, asupra hainelor si a bunurilor care intra in legatura cu apa. Accesand http://www.imaconcept.ro/ puteti gasi mai multe dedurizatoare de apa, in functie de necesitatea de apa filtrata de care aveti nevoie.
Dedurizatoarele de apa au rolul de a purifica apa si de a ii scadea duritatea, astfel incat consumul acesteia sa fie mult mai sigur pentru oameni. Folosind apa dedurizata veti putea observa ca pielea dumneavostra este mai fina dupa spalare, masina de spalat are o viata mai lunga si consuma mai putin detergent, hainelor nu li se mai distruge tesatura la fel de usor, putand fi folosite mult mai mult timp, centrala si boilerul folosesc mai putina energie, mancarea are un gust mai bun, la fel si cafea, si nu in ultimul rand, starea dumneavostra se poate schimba in bine, deoarece atunci cand consumati apa pura va veti simti mai sanatos. Starea de sanatatea va evolua in bine de asemenea, existand sanse mult mai mici de aparitie a pietrelor la rinichi, ajutarea la o eliminare a toxinelor mult mai buna, etc.
In acest mod, accesand www.imaconcept.ro puteti gasi mai multe informatii in legatura cu dedurizarea apei si produsele care sa se portiveasca cel mai bine cu cerintele dumneavostra.