Amanet de acasă - serviciu nou online pentru a obține banii de care ai nevoie

Detalii

CategoriiRegional
Taguriamanet, casa de amanet
Ultima actualizareJoi 7 octombrie 2021
Vizualizari93

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acest nou serviciu se mulează perfect pe actuala situație pandemică, în sensul că vine în ajutorul persoanelor care doresc să obțină bani, chiar și în perioadele în care dreptul la liberă circulație poate fi limitat. Persoanele care dețin bijuterii de aur le pot lăsa ca garanție la casa de amanet TEZAUR în schimbul primirii contravalorii acestora în numerar.

TEZAUR a creat primul serviciu de Amanet Online din țara noastră, prin care ajută în prezent și la susținerea acestei industrii. Grupul TEZAUR are o experiență de peste 11 ani în domeniu. În prezent, TEZAUR este cea mai cunoscută agenție de amanet din București, acolo unde peste 120 de specialiști autorizați pot fi găsiți în cele 50 de agenții.

Avantajele serviciului „Amanet de acasă” Prin amanet de acasă, românii pot obține împrumuturi financiare rapide, prin amanetarea obiectelor din aur. Avantajele sunt mari, ele includ următoarele:

Poți amaneta rapid, oricând, dacă ai o conexiune la Internet. Nu mai aștepți câteva zile sau săptămâni pentru a primi aprobarea la împrumut (ca în cazul unei bănci sau al altei instituții financiare). Nu mai trebuie să prezinți un dosar cu documente financiare, în care să explici și motivul împrumutului.

Prin TEZAUR ai cel mai bun preț și comision de pe piața de amanet din țara noastră și obții banii destul de repede, direct pe card, fără a fi necesar să mergi la o agenție de amanet din oraș. Prin acest serviciu poți afla online tot ceea ce te interesează.

Pe site îți poți estima online suma împrumutului și stabili data pentru trimiterea bunurilor din aur pe care dorești să le amanetezi. Acestea vor fi ridicate gratuit și transportate la sediul companiei cu o firmă de curierat parteneră, iar apoi depozitate în seif, în deplină siguranță. Expertiza lor se va face de către specialiști autorizați de la casa de amanet, iar valoarea împrumutului va fi comunicată prin email. După aprobarea împrumutului, banii vor fi trimiși direct în contul bancar al clientului.

Rambursarea împrumutului poate fi făcută prin plata online cu card, oricând dorești, parțial sau total, respectând condițiile contractuale. Împrumuturile pot fi reînnoite în fiecare lună, iar gestionarea contractului se face în contul personal, de pe site.

Poți să rambursezi împrumutul chiar și total, să păstrezi bunurile gratuit, în siguranță, în seiful TEZAUR și când ai nevoie de bani, cu un singur click să ceri un nou împrumut, iar suma îți este virată imediat în cont.

Agenția de amanet acordă împrumuturi clienților care oferă în custodie obiecte din aur (ceasuri, monede), dar și bijuterii din aur și bijuterii cu diamante (cercei, coliere, brățări, inele de logodnă). În momentul rambursării împrumutului, clientul își va recupera bunurile amanetate, care au fost păstrate în seiful agenției, în condiții adecvate și de maximă securitate.

Acest serviciu este relativ rapid și foarte eficient, mai ales că îți oferă și posibilitatea de a estima suma împrumutului online, pentru a-ți face singur o primă idee. De regulă, suma de bani primită depinde de valoarea bunurilor amanetate. În cazul aurului, acesta se evaluează în funcție de puritate (14K, 18K, 22K) și gramaj.

Alte avantaje oferite de TEZAUR Dacă ai bijuterii vechi din aur care nu-ți mai plac și pe care vrei să le înlocuiești cu altele noi, la TEZAUR ai posibilitatea de a le vinde la cel mai bun preț din piață și cu suma obținută să achiziționezi bijuterii noi. De asemenea, în agențiile TEZAUR poți obține bani rapid și din vânzarea obiectelor de aur pe care nu le folosești, indiferent de starea lor, în baza unui contract de o zi.

În perioada 01-31 Octombrie 2021, clienții care vor încheia contracte prin serviciul de amanet online vor beneficia și de un preț mai mare pe gramul de aur. De asemenea, preluarea bunurilor din aur pentru amanet se va face gratuit și vor fi depozitate în deplină siguranță. Clienții vor primi și un Voucher Cadou cu 10% extra reducere pentru achiziționarea de bijuterii de pe tezaurshop.ro.

Totodată, clienții TEZAUR beneficiază și de noua aplicație mobilă Tezaur Online (pe smartphone, tabletă), prin care pot avea acces la toate serviciile online oferite de acest brand. Aplicația este disponibilă gratuit, pe IOS și Android. Pe aplicație și email, clienții vor primi notificări cu privire la contracte și alte informații.
Alături de servicii de amanet și vânzări de bijuterii din aur, agenția TEZAUR oferă și serviciul de schimb valutar.