Ce îți poate oferi cea mai bună casă de amanet auto?

Ce îți poate oferi cea mai bună casă de amanet auto?

Detalii

CategoriiEconomie
Taguriamanet auto, casa de amanet
Ultima actualizareVineri 13 mai 2022
Vizualizari70

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mașina reprezintă cu siguranță un bun foarte util și prețios pentru toți cei care îl dețin. Tocmai de aceea, de multe ori valoarea ei este una destul de ridicată pentru a o putea lua în calcul în cazul în care vă aflați într-un impas financiar mare, ce implică urgențe și pentru care nu există alternative. Cum nu este deloc simplu să vindeți sau să vă despărțiți de o posesiune de care vă leagă poate numeroase amintiri dragi, soluția de a apela la un amanet auto reprezintă o decizie de moment, cât se poate de practică și inteligentă.

De ce un amanet auto este soluția cea mai rapidă și la îndemână?

În timp ce instituțiile financiare bancare vă pot acorda un împrumut în funcție de nivelul, constanța și tipul de venituri, de proprietățile sau bunurile aflate în posesie, după completarea unei documentații stufoase și într-un timp deloc rezonabil, lucrurile sunt mult mai simple și practice în cazului unui împrumut de tip amanet auto.
În cazul împrumutului auto la amanet, documentele solicitate sunt minime și suma stabilită vă poate fi acordată în timpul cel mai scurt de la evaluarea autovehiculului și a dovezii posesiei și după acceptare condițiilor ce sunt prevăzute în contract.

Durata variază, în funcție de situațiile particulare și de disponibilitățile de programare, de la 1 oră la câteva ore. Astfel, în cazul în care vă aflați într-o situație financiară delicată, ce presupune obținerea urgentă a unui împrumut mai mare, amanetul auto este pe departe soluția financiară cea mai la îndemână, chiar și atunci când nu aveți un job sau venituri din salarii.

Cine poate oferi astfel de servicii de amanet?

Pentru siguranță și condiții financiare controlabile, reglementate de legi și instituții naționale acreditate, obligatoriu trebuie să apelați la o casă de amanet auto acreditată de BNR. Doar astfel puteți avea garanția că sunteți protejați de o autoritate superioară și că termenii și condițiile de acordare respectă norme și recomandări oficiale. Casele de amanet auto serioase sunt instituții nebancare acreditate, ce pot oferi împrumuturi ce pot acoperi pana la 75% din valoarea mașinii. Actele ce vor fi solicitate sunt mult mai puține decât în cazul unui împrumut clasic și se rezumă doar la: cartea de identitate a solicitantului, talonul și cartea de identitate a mașinii.

Care sunt cele mai importante criterii de care să țineți seama în alegerea firmei de amanet auto?

Pentru a beneficia de avantajele acestui tip de împrumut auto, cu siguranță va trebui să vă orientați după o câteva criterii, care sunt cele mai în măsură să garanteze siguranța și corectitudinea tranzacției. Printre cele mai importante menționăm:

  • Lucrați doar cu o firmă autorizată
  • Fiți atenți la toate clauzele și condițiile specificate în contract
  • Alegeți o firmă care oferă siguranță în depozitarea și păstrarea mașinii
  • Optați pentru o firmă cunoscută, pentru care există recomandări ce pot verificate
  • Alegeți o firmă ce oferă condiții inteligibile, transparente și flexibile.

Fiind vorba despre un domeniu financiar reglementat, doar alegând o firmă de amanet auto autorizată, așa cum este GoKredit, ai șansa de a beneficia de un împrumut rapid, în cele mai avantajoase condiții.