Ce bunuri primesc garantie casele de amanet?

Detalii

CategoriiEconomie
Taguriamanet auto, casa de amanet
Ultima actualizareJoi 16 aprilie 2020
Vizualizari546

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa cum bine stim cu totii, in viata de zi cu zi oamenii se pot confrunta cu tot felul de probleme, iar din acest motiv este posibil sa aiba nevoie de o suma mai mare de bani decat dispun la momentul actual. In aceste conditii, un lucru este cat se poate de clar, si anume ca trebuie sa faca rapid rost de bani pentru a-si rezolva problemele. Dat fiind faptul ca de multe ori, cei aflati in aceasta situatie din jena sau pentru ca pur si simplu nu doresc ca persoanele dragi sa afle acest lucru, nu le cer ajutorul, ci trec pragul unei case de amanet pentru a se imprumuta.

Casele de amanet sunt cea mai buna solutie pentru fiecare persoana care se confrunta cu lipsa banilor, dat fiind faptul ca primesc drept garantie mai multe bunuri. In randurile care urmeaza vom vedea ce bunuri pot lasa clientii drept garantie caselor de amanet, pentru a obtine un imprumut pe termen scurt.

1. Bijuterii

Fara doar si poate, atunci cand vine vorba despre casele de amanet, bijuteriile sunt bunurile cel mai des amanetate. Oamenii aleg sa isi amaneteze bijuteriile de fiecare data cand se confrunta cu probleme de ordin financiar. Exista atat de multe tipuri de bijuterii, cum ar fi bratarile, inelele, lantisoarele, cerceii, colierele, pandativele; pe care oamenii le cumpara pentru a le purta in viata de zi cu zi sau pentru a-si completa tinutele atunci cand participa la diferite evenimente. Pentru ca au nevoie de bani in cel mai scurt timp, si pentru ca bijuteriile din aur in mod special au o mare valoare, oamenii aleg sa le amaneteze fara a mai sta pe ganduri.

2. Telefoane

Dupa bijuterii, urmatoarele bunuri pe care oamenii aleg sa le amaneteze cand se confrunta cu lipsa banilor, sunt telefoanele mobile. Acestea sunt o necesitate pentru fiecare persoana in clipa de fata, si cu siguranta fiecare persoana detine cel putin un asemenea dispozitiv. Exista persoane de-asemenea care au acasa mai multe telefoane, iar atunci cand se confrunta cu lipsa banilor, aleg sa le foloseasca pe cele mai putin valoroase, pentru ca telefoanele cele mai scumpe sa le amaneteze pentru a face rost de o suma cat mai mare de bani.

3. Aparatura electronica si electrocasnica

Nu doar telefoanele mobile ci si alte aparate electronice si electrocasnice amaneteaza oamenii atunci cand au nevoie de bani. Casele de amanet primesc drept garantie si televizoare, calculatoare, cuptoare cu microunde, plite electrice si alte dispozitive.

4. Autoturisme

Cei care au nevoie urgent de bani multi, aleg chiar amanetul auto. Casele de amanet primesc drept garantie masinile clientilor, incheind cu acestia un contract de amanet valabil 30 de zile, insa in acest caz sunt necesare documentele masinii si cartea de identitate a proprietarului.

Asadar, dat fiind faptul ca atunci cand oamenii au nevoie de bani o casa de amanet primeste drept garantie atat de multe bunuri, este firesc sa spunem ca aceasta reprezinta cea mai eficienta solutie de imprumut rapid pe termen scurt.