5 motive bune sa apelezi la serviciile unei case de amanet

5 motive bune sa apelezi la serviciile unei case de amanet

Detalii

CategoriiEconomie
Taguricasa de amanet, imprumut financiar
Ultima actualizareVineri 18 decembrie 2020
Vizualizari222

Voteaza & Distribuie

Descriere

Serviciile pe care le oferă casele de amanet nu sunt privite de toată lumea cu ochi buni, însă acestea reprezintă una dintre cele mai bune soluții atunci când ne confruntăm cu dificultăți financiare. Cum băncile nu sunt la fel de rapide și pun mai multe condiții de creditare, casele de amanet rămân opțiunea perfectă pentru toți cei care au nevoie de o anumită sumă de bani și sunt dispuși să-și lase bunurile de valoare ca garanție pentru împrumutul primit. Spre deosebire de anii trecuți percepția oamenilor despre astfel de centre s-a mai schimbat, dar dacă te regăsești printre cei care încă sunt reticenți cu privire la această formă de obținere a banilor îți prezentăm mai departe câteva motive bune ce te vor face să-ți schimbi părerea despre casele de amanet.

1. Poți garanta împrumutul cu diferite tipuri de produse

Dacă în trecut casele de amanet primeau la schimb doar bijuterii din aur și argint în schimbul anumitor sume de bani, în prezent gama de produse este cu mult extinsă. Dacă intri pe Creditamanet.ro vei observa că pe lângă aceste prețioase accesorii sunt acceptate și multe alte produse cum ar fi aparatele electronice și electrocasnice, ceasuri și genți de lux , diamante, scule electrice și unelte,sau chiar trotinete electrice. Practic, poți obține banii de care ai nevoie dacă prezinți la casa de amanet un smartphone ori un televizor smart TV. Varietatea de produse acceptate este mare, iar acest lucru îți crește șansa de a obține bani atunci când ai nevoie urgentă și nu poți accesa un alt fel de împrumut.

2. Bunurile tale sunt păstrate în siguranță

Siguranța pe care o oferă casele de amanet este un alt lucru pe care nu trebuie să-l pierzi din vedere. Dacă te temi că bunurile tale pot fi deteriorate sau pierdute, află că este vorba despre un loc foarte sigur. Anumite case de amanet primesc drept garanție chiar și autoturisme sau alte bunuri de mare valoare, dar indiferent de produs totul va fi păstrat în siguranță pe toată perioada contractuală.

3. Vinzi sau cumperi produse la prețuri avantajoase

Pe lângă obținerea de bani ca împrumut o casă de amanet îți oferă și posibilitatea de a vinde anumite bunuri. Dacă nu mai ai nevoie de anumite produse le poți valorifica foarte simplu, la amanet. În urma unei evaluări corecte vei încheia un contract cu casa de amanet și vei primi pe loc suma pe care o poți obține. De asemenea, aceste locuri sunt potrivite și pentru toți cei care își doresc să cumpere diverse lucruri. Spre exemplu, bijuteriile din aur au prețuri mult mai atractive la casele de amanet. La fel de simplu poți cumpăra mult mai ieftin un telefon mobil sau un laptop întrucât prețul produselor comercializate este mult mai mic decât cel din magazinele de specialitate.

4. Primești bani pe loc

Atunci când te afli într-un impas financiar nu este deloc plăcut să aștepți câteva zile bune la bancă până obții un credit, asta în cazul în care ești eligibil pentru acordarea împrumutului. Apelarea la serviciile unei case de amanet reprezintă cel mai rapid și ușor mod prin care poți face rost de banii de care ai nevoie. Cu siguranță orice persoană deține cel puțin un produs de valoare cu care să-și poată garanta un împrumut la amanet, însă nu oricine se încadrează să aplice pentru un credit la bancă.

5. Nu ți se impun condiții restrictive

În momentul în care apelezi la bancă sau la altă instituție financiară ți se solicită foarte multe documente și trebuie totodată să îndeplinești și numeroase condiții ca să poți contracta un împrumut. Ei bine, la casele de amanet ai nevoie doar de cartea de identitate pentru încheierea contractului. Acestea nu sunt interesate dacă ești angajat, cum obții venituri lună de lună sau ce alte credite mai ai în desfășurare întrucât garanția împrumutului o reprezintă obiectul pe care îl amanetezi. De asemenea, în cazul în care nu vei putea să restitui banii, casele de amanet nu îți vor trimite somații pentru acest lucru, ci pur și simplu nu vei mai putea recupera produsul pe care l-ai lăsat ca garanție.

Prețuri bune, siguranță sau rapiditate, fără îndoială ai destul de multe motive să apelezi la serviciile unei case de amanet atunci când întâmpini dificultăți financiare. Acestea îți oferă o soluție simplă, eficientă și rapidă de a face rost de banii de care ai nevoie fără prea mult efort.

Sursa foto: cdn.pixabay.com/photo/2016/09/03/23/34/cashbox-1642989_1280.jpg