Alexiana Group iti echipeaza casa cu rulouri exterioare din aluminiu

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriRădăuţi, rulouri exterioare, Suceava
Ultima actualizareMarti 28 februarie 2017
Vizualizari1791

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ferestrele dau personalitate si definesc stilul unei fatade, iar rulourile exterioare adauga o tusa finala care contribuie in mod esential la confortul spatiului de locuit. Ferestrele sunt precum ochii unei case si de aceea trebuie sa respire frumusete si sa permita luminii sa asigure viata interioara.

ALEXIANA Group si rulourile exterioare de aluminiu

ALEXIANA Group este, printre altele, producator direct si distribuitor de rulouri exterioare de aluminiu. Acestea se disting prin faptul ca sunt confectionate din lamele umplute cu spuma poliuretanica care nu afecteaza stratul de ozon si care ofera izolare termica si fonica, protejarea ferestrei de intemperii si, nu in ultimul rand, protectie antiefractie. In acest caz, in functie de gradul de risc pe care il implica amplasarea ferestrei, ALEXIANA Group propune dotarea rulourilor exterioare de aluminiu cu diverse sisteme de tip yala sau cu sistem de autoblocare antiefractie care poate fi actionat electric, prin telecomanda, sau manual.

Protectia este completata de plasele antiinsecte, fara de care un spatiu rezidential nu dispune de confort total. Ca alternativa, plasele pot fi incorporate, dar nu dispun de motorizare, ci numai de actionare manuala. Optional, in functie de tipul de rulou ales, dispozitivul de rulare al plasei antiinsecteeste dotat cu arc montat in cutia ruloului.Plasele antiinsecte sunt fabricate din fibra de sticla.

Intreaga gama de rulouri exterioare de aluminiu produse de ALEXIANA Group se distinge prin eleganta si utilitate, iar alegerea culorii si a formei carcasei depinde de optiunea clientului, in timp ce producatorul asigura un nivel de finisare de inalta calitate oferita la un pret extrem de competitiv. Paleta coloristica cuprinde patru culori standard si o serie bogata de culori optionale.

De retinut faptul ca rulourile exterioare produse de ALEXIANA Group si fabricate din lamele de aluminiu se bucura de o stabilitate a culorilor si o rezistenta la caldura in special in zonele critice. Sistemele de actionare ale rulourilor pot fi standard prin snur alb sau maron sau optional prin banda tip panglica, alba sau maron.
In functie de specificatia produsului rulouri exterioare, sistemul carcasei si al ghidajelor pot beneficia de culori standard sau optionale.

Rulourile exterioare pot fi dotate cu o serie de automatizari care dau posibilitatea montarii unor senzori climaterici de vant, soare si ploaie, inclusiv cu transmitator radio incorporat. Automatizarile sunt insotite in mod obligatoriu de accesorii, profile si sisteme de siguranta specifice.

Utilizarea rulourilor exterioare de aluminiu pentru spatiile comerciale

Necesitatile spatiilor comerciale sunt legate in special de problema protectiei antiefractie pe care rulourile exterioare de aluminiu o pot rezolva intr-un mod eficient si estetic. Acestea pot fi echipate cu sisteme antiefractie performante si care permit o actionare usoara.

In plus, in cazul spatiilor comerciale, rulourile exterioare de aluminiu oferite de ALEXIANA Group asigura o protectie a marfurilor fata de actiunea puternica si nefasta a luminii solare. In cazul unor suprafete mari, rulourile de aluminiu vor fi actionate numai manual, prin sisteme tip manivela.

http://www.alexiana.ro