Rulouri exterioare, uși de garaj și automatizări - Alexiana Group are o ofertă vastă

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurirulouri exterioare, usi de garaj
Ultima actualizareLuni 8 mai 2023
Vizualizari249

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rulourile exterioare, ușile de garaj, plasele anti-insecte fac parte din categoria dispozitivelor utile atât într-o afacere, cât și pentru uzul personal. Rulourile exterioare sunt o alegere excelentă pentru a bloca lumina soarelui să pătrundă în interior, cât și pentru a menține un nivel optim de întuneric atunci când îți dorești asta. Alături de ele, ușile de garaj sunt absolut necesare pentru a menține în siguranță bunurile din interior, iar despre automatizări nici nu mai este cazul să discutăm. Sunt extrem de utile în diferite domenii, așadar reprezintă o alegere foarte bună. Alexiana Group dispune de o gamă largă din astfel de produse, pe care le poți solicita la comandă, online.

Pe site-ul www.alexiana.ro ai la dispoziție uși de garaj, rulouri exterioare, automatizări, sisteme de aluminiu, jaluzele, rolete textile, plase anti-insecte. Toate acestea au o calitate superioară și se încadrează perfect atât pentru uzul personal, cât și pentru cel profesional. În plus, la Alexiana Group poți solicita soluții tehnice și măsurători gratuite, pentru a te asigura că produsul final se potrivește perfect locului unde urmează să fie montat. Măsurătorile sunt vitale pentru a transmite firmei dimensiunile ce urmează să fie făcute, așadar acestea vor fi făcute cu exactitate.

Dacă vrei să alegi rulourile exterioare, află că acestea sunt confecționate din aluminiu, dotate cu sistem de acționare manuală sau automată. În același timp, rulourile sunt din aluminiu, dispun de telecomandă și pot fi montate la ferestre de dimensiuni și forme variate, fiind disponibile într-o gamă largă de culori. Carcasa lor poate fi pătrată sau rotundă, în funcție de preferința clientului.

Gamă largă de produse, toate de calitate

Alexiana Group le oferă clienților posibilitatea de a opta pentru multiple variante ale produselor, astfel încât rezultatul final să fie mai mult decât mulțumitor. În cazul în care vrei să optezi pentru rulouri exterioare a căror carcasă este rotundă, trebuie să știi că acestea au aplicat pe ghidaj un profil rotunjit, care are rol doar estetic.

Ești interesat de o soluție estetică și practică pentru garaj? Poți alege ușa secțională, cea de tip rulou sau chiar ușa secțională, dar personalizată. Astfel de produse beneficiază de până la 11 ani de garanție. Pentru prima revizie ai gratuitate 100%, iar asta se va întâmpla după doi ani de la montaj. Să vorbim și despre montaj? Ai soluții tehnice, măsurători și transport gratuit. Echipa tehnică montează profesional. Așadar, pe scurt, alegi calitatea de care vei fi mulțumi nu doar pe moment, ci și multă vreme mai încolo.

Cere sfatul specialiștilor pentru nevoile tale!

Compania Alexiana Group poate fi solicitată pentru a oferi ajutor tuturor clienților care nu sunt siguri pe ceea ce vor să comande. Specialiștii îți oferă consultanță, alături de măsurători specifice în privința oricărui produs. Gama variată de dispozitive și articole speciale pentru afaceri și uzul personal așteaptă clienții cu o mulțime de oferte și produse de cea mai înaltă calitate!

Contact:
alexiana.ro
0230 560 560
0755 111 222
office@alexiana.ro