Hai la Radauti - orasul in care frumusetile naturii si traditiile specifice creaza ambientul perfect pentru relaxare!

Detalii

CategoriiTurism
Taguricazare, hotel, Rădăuţi, restaurant, Romania, turism
Ultima actualizareMiercuri 22 februarie 2017
Vizualizari1223

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca esti o persoana care stie sa aprecieze frumusetile naturii si conservarea traditiilor, atunci trebuie neaparat sa vizitezi zona Radauti. Aceasta se deosebeste de celalalte locuri din tara pe care le poti vizita prin autenticitatea constructiilor, prin monumentele istorice deosebite ce pot fi admirate, precum si prin cele mai speciale peisaje din natura.

Cei care au o pasiune pentru lucrurile traditionale si tot ceea ce tine de crearea diverselor produse de olarit, de incondeierea oualor si multe alte traditii pastrate cu sfintenie, au posibilitatea de a lua parte la realizarea acestora. In aceasta zona, oamenii au un respect deosebit pentru tot ceea ce tine de obiceiurile stramosesti, motiv pentru care au mentinut vii traditiile mostenite de la inaintasi.


Cum poti petrece un timp de calitate in Radauti?

Orasul Radauti este una dintre cele mai vechi asezari moldovenesti care si-a pastrat valorile si reda cu fidelitate elemente legate de cultura si obiceiurile secolului al XIV-lea. Prospetimea aerului si frumusetile peisajelor reusesc sa creeze ambientul perfect pentru toti cei care doresc sa se relaxeze pe deplin, sa isi recapete fortele si sa se incarce cu energie.

Variantele de cazare sunt multiple in aceasta zona. In functie de preferinte fiecare poate opta pentru unitatea hoteliera pe care o considera cea mai confortabila. Spre exemplu, pe site-ul hotelradauti.ro sunt promovate serviciile unuia dintre cele mai apreciate hoteluri din zona: hotel Maria Radauti. Acesta este amenajat dupa specificul zonei si respecta toate standardele impuse la nivel european cu privire la conditiile de igiena si siguranta.

Trebuie sa alegi cu grija locul in care vei poposi daca iti doresti sa te bucuri din plin de toate minunatiile si de splendoarea locului. Camera in care te vei retrage dupa o zi plina, in care te-ai imbogatit sufleteste cu amintiri ce vor dainui in timp, trebuie sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie pentru a te odihni corespunzator.

In cazul in care imprejurimile iti sunt complet necunoscute, receptionerii hotelului mentionat te pot ajuta cu indicatiile necesare. Ospitalitatea cu care acestia isi intampina de fiecare data oaspetii este demna de apreciat. Fiecare angajat in parte da dovada de o amabilitate rar intalnita in randul celor ce ofera servicii in domeniul hotelier.

Revenind, daca iti doresti sa simti cu adevarat magia locului, trebuie sa iti stabilesti itinerariul in asa fel incat sa vizitezi obiectivele turistice ce urmeaza a fi mentionate.
  • Muzeul Tehnici Populare bucovinene – fondat in anul 1934, acesta expune 11 sali in care sunt prezentate cele mai impresionante colectii de obiecte de arta. Acestea reusesc sa oglindeasca perfect diversele ocupatii traditionale ale celor ce ocupa aceste locuri. De asemenea, ai oportunitatea de a vedea mult laudatele colectii de ceramica de Marginea, Radauti si Kuty.
  • Daca iti place sa vizitezi manastirile vechi, ce au o istorie aparte, ai posibilitatea de a face acest lucru si in Bucovina. Manastirile Putna, Arbore si Sucevita sunt mereu deschise pentru vizitatori, pentru cei care au un respect deosebit fata de autenticitatea cladirilor.

Cu siguranta o sa te indragostesti de aceasta zona mirifica. Toti cei care au fost in Radauti au marturisit ca isi doresc cu adevarat sa revina cat mai repede cu putinta. Daca ai nevoie de cazare poti sa rezervi online o camera de hotel pe hotelradauti.ro. Astfel te vei putea bucura din plin de toata splendoarea locului si de frumusetile imprejurimilor!