5 motive pentru a achiziționa un gard electric pentru animale

5 motive pentru a achiziționa un gard electric pentru animale

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurigarduri
Ultima actualizareLuni 31 iulie 2017
Vizualizari994

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca una dintre activitatile tale principale este aceea de a creste animale, cel mai probabil stii cat este de dificil sa le pastrezi mereu in siguranta de animalele salbatice sau de ratacire. De asemenea, este dificil sa le tii departe de culturile de cereale sau de livezi, ceea ce face extrem de necesara prezenta unui gard.

Un gard clasic poate sa fie costisitor si de multe ori se dovedeste a nu fi atat de eficient. Un gard electric, in schimb, este o solutie moderna care aduce o serie de avantaje.

Iata, asadar, 5 motive pentru a achizitiona un gard electric pentru animale

Un prim motiv este faptul ca un astfel de gard este ieftine. Spre deosebire de gardurile clasice, investitia este mult mai mica, ceea ce atrage foarte mult potentialii cumparatori.

Mobilitatea este cel de-al doilea motiv, gardul electric putand sa fie montat si demontat ori de cate ori se doreste acest lucru. Este perfect, asadar, pentru proprietarii de oi, care trebuie sa se mute din cand in cand si au nevoie de ingradirea animalelor.

Cel de-al treilea motiv pentru care gardul electric este o solutie cat se poate de buna, este eficienta.

Multi oameni se gandesc la un astfel de gard ca la o varianta periculoasa pentru animal, care poate sa il raneasca, insa realitatea este cu totul si cu totul alta. Partea electrica nu face altceva decat sa genereze un soc ce nu dureaza foarte mult. Astfel, singurul efect pe care il are asupra animalui este prin frica.

Gardul electric tine atat animalele domestice ingradite, cat si animalele salbatice departe de primele. In felul acesta, absolut toate vietatile sunt in siguranta.

NU in ultimul rand, acest gard este sigur. Atata vreme cat este montat asa cum trebuie, reuseste sa ofere siguranta din toate punctele de vedere. Chiar si in cazul in care este atins de un om, socul electric este unul mic, asadar nu poate dauna cu absolut nimic.

Atentie! Pentru a beneficia de toate avantajele, gardul electric trebuie sa fie achizitionat dintr-un loc de incredere. De asemenea, acesta trebuie sa dispuna de instructiuni exacte de montare sau sa fie montat de niste profesionisti. Daca nu este montat corect, acesta poate sa devina, intr-adevar, destul de periculos.

http://www.garduri-electrice-animale.ro/contact/