Stalpi de gard realizati la comanda din teava de otel

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriconfectii metalice, garduri
Ultima actualizareVineri 20 septembrie 2019
Vizualizari1275

Voteaza & Distribuie

Descriere

H Metal confectioneaza, la comanda, stalpi de gard realizati din teava de otel (rotunda, patrata sau rectangulara). Stalpii de gard sunt personalizati in functie de nevoile tale: dimensiuni, model brat, invelis de protectie, prinderi.

Indiferent daca ai nevoie de un sistem de imprejmuire realizat din plasa sudata, plasa impletita, panouri bordurate sau plasa de protectie, stalpii metalici de sustinere reprezinta un element esential al unui gard. Alegerea unui anumit fel de stalp metalic (diametru tevii mai mic sau mai mare, cu o grosime minima sau, dimpotriva, cu o grosime mai mare) se face in functie de tipul de imprejmuire de care ai nevoie.

Care sunt avantajele stalpilor de gard livrati de H Metal?
1. sunt fabricati la dimensiunea solicitata;
2. au gauri in functie de sistemul de prindere dorit;
3. Sunt prevazuti cu placute sudate in vederea prinderii pe soclu:
- stalpi de gard cu talpa de prindere pe soclu;
- stalpi de gard cu placuta de prindere lateral soclu.

Stalpii de gard cu placuta de prindere se fixeaza cu conexpanduri pe beton. Acest lucru ii face usor de montat si de demontat, reducand astfel considerabil timpul de executie al gardului. Toate operatiunile de: debitare, gaurire si sudare sunt efecuate inaintea zincarii sau a vopsirii. Astfel este prevenita distrugerea invelisului de protectie.

Teava de otel din care sunt realizati stalpii de gard livrati de H Metal confera o structura solida si o lunga durabilitate in timp intregului sistem de gard. Asiguram livrarea stalpilor de gard in toata tara.

Despre H Metal S.R.L


Aniversam 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Showroom sisteme imprejmuire Bucuresti: Soseaua Morarilor, nr. 1, sector 2.
Pentru o oferta personalizata iti asteptam cererile la office @ h-metal.ro.