27sportas.ro - Stiri sportive transmise de o echipa de oameni pasionati

27sportas.ro - Stiri sportive transmise de o echipa de oameni pasionati

Detalii

CategoriiSport
Tagurisport
Ultima actualizareMiercuri 4 mai 2022
Vizualizari142

Voteaza & Distribuie

Descriere

27sportas.ro este un site cu stiri actualizate constant, din domeniul sportului, ce a luat nastere in anul 2019, din dorinta a doi tineri pasionati.

Intr-o perioada in care fake news-ul cuprinde o mare parte din aria noutatilor si a stirilor, site-ul 27sportas.ro isi propune sa ajunga in atentia cititorilor doar prin continut de calitate din domeniul sportiv. Mai exact, vizitatorii publicatiei online au ocazia de a se informa prin intermediul stirilor documentate, verificate doar din surse sigure. Fotbal, Tenis, Handbal, Motorsport sau Baschet? Daca esti pasionat de sport si iti place sa fii la curent cu ultimele noutati, 27sportas.ro este cea mai rapida si sigura sursa de informare.

Cele mai importante informatii de la competitiile sportive din Romania sunt transmise live

Echipa de jurnalisti din cadrul site-ului 27sportas.ro este prezenta la toate competitiile importante din Romania, in materie de fotbal, handbal si tenis. Astfel, prin intermediul paginii de facebook si a canalului de youtube, sunt transmise live filmarile cu fanii, declaratiile sportivilor si conferintele de presa.

Echipa din spatele 27sportas.ro

Este suficient sa fii pasionat si sa iti doresti sa oferi un refresh stirilor din online-ul romanesc pentru a atinge obiectivele propuse. In 2019, Adrian si Alexandra au pus bazele site-ului de stiri sportive fara a avea studii de specialitate in domeniul jurnalismului, ci doar dintr-un simplu hobby.

In prezent, echipa 27sportas.ro s-a marit, s-au alaturat tinere pasionate de jurnalism, dorince sa transmita publicului doar informatii reale si importante din domeniul sportului. Astfel, site-ul 27sportas.ro se bucura de aprecierea pasionatilor de sport si in general, a oamenilor care aleg sa se delecteze cu stiri de calitate.

Alege si tu sa fii la curent cu toate noutatile in materie de sport! Site-ul 27sportas.ro ofera cititorilor continut fres, de calitate, din aria celor mai apreciate competitii sportive. Noutatile si informatiile din mass media actualizate constant, acum sunt prezentate si in social media!