Unde poți participa la cele mai moderne cursuri de unghii în Iași?

Detalii

CategoriiEducatie, Infrumusetare
Taguriaplicare unghii false, Cursuri de formare profesionala, Iasi
Ultima actualizareVineri 5 ianuarie 2024
Vizualizari534

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă îți dorești să-ți duci pasiunea pentru unghii la un alt nivel și să începi să poți trăi doar din asta, primul pas pe care trebuie să îl faci este să te înscrii la un curs de manichiură, unde să înveți normele de bază și să descoperi tehnici de lucru cât mai variate pentru a-ți dezvolta propriul stil. Pentru a putea să profesezi imediat după finalizarea cursului este nevoie să alegi unul fizic, în orașul tău sau în apropiere, pentru a beneficia de acreditare. Descoperă ce opțiuni de cursuri de unghii Iasi ai la dispoziție și înscrie-te la cel care se pliază întocmai dorințelor și nevoilor tale!

Unde poți participa la cursuri fizice în Iași?


Piața cursurilor de unghii a crescut foarte mult în ultimii ani datorită cererii din ce în ce mai mari, dar și pentru că este un domeniu creativ, care pune accent pe talent și pasiune, aspecte esențiale pentru ca o meserie să fie practicată cu succes. Dacă ești din Iași și te afli în căutarea unui curs profesional pe care să-l urmezi pentru a putea începe să profesezi în domeniu, fă o listă a manichiuriștilor tăi preferați iar mai apoi informează-te care dintre aceștia au diplomă de trainer. Ioana Diana este unul dintre numele cu mare rezonanță în acest domeniu, având peste șapte ani de experiență în manichiură, lucru cu clienții și, acum, în predarea cursurilor fizice și online.

De ce cursurile de la Ioana Diana sunt alegerea potrivită


Pregătirea și dedicarea Ioanei sunt principalele atuuri care o diferențiază de toți ceilalți traineri din zonă, reușind ca în anii în care a profesat ca trainer să șlefuiască zeci de manichiuriști care astăzi fac performanță în domeniu. Ai o gamă foarte largă de cursuri dintre care să alegi în funcție de nivelul de pregătire actual sau de zona în care vrei să te perfecționezi în așa fel încât să știi că orice nevoie sau dorință ai avea, îți poate fi satisfăcută.

Ioana Diana este promotor al calității și performanței, ceea ce înseamnă că lucrează doar cu produse de top și ustensile de înaltă calitate cu care dotează toate mesele de lucru pentru cursantele sale. Ai parte de demonstrații detaliate pentru orice tehnică de lucru ca mai apoi să poți reproduce ceea ce ai învățat, sub atenta îndrumare și corectare a tehnicianului de unghii în așa fel încât la finalul cursului să poți realiza modele complexe de manichiură cât mai aproape de perfecțiune.

Ce cursuri fizice sunt disponibile în Iași de la Ioana Diana în 2024?


Ioana Diana își desfășoară majoritar activitatea în Iași, ceea ce înseamnă că pentru toate cursurile existente pe site vor exista grupe variate în 2024 pentru ca tu să te poți înscrie de pe acum la oricare dintre opțiunile disponibile.

Poți alege dintre Cursuri de self manicure, Curs de bază level 1, Cursuri de perfecționare pe diferite niveluri de dificultate sau cursuri Strong Tehnician Edition, în funcție de nivelul la care te afli sau de abilitățile pe care îți dorești să le îmbunătățești.

Înscrierea la curs se face prin rezervarea locului online completând formularul de pe site cu datele solicitate, după care îți securizezi alegerea efectuând plata online. În descrierea cursului vei găsi toate detaliile cu privire la modul de desfășurare al întâlnirilor, locație, mod de predare, beneficii și avantaje pe care le obții odată cu finalizarea. Cu toate acestea, vei avea parte și de foarte multe surprize la momentul la care încep întâlnirile, ceea ce înseamnă că trebuie să te pregătești pentru o experiență de neuitat.

Urmează un curs de manichiură în orașul tău alături de Ioana Diana!