Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Aveti voi banii vedetelor,ca sa mancati super sanatos si eco?vedetele mamanca dimineata, la pranz si seara fite si figuri...printre altele....iar narcisismul si autoflatarea sfideaza cotele ridicolului :-)

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Super-alimente

 

Meniul zilnic al unui model: Chrissy Teigen

Cu un zâmbet fermecător, trup de zeiţă şi logodnic celebru, Chrissy Teigen este unul dintre cele mai frumoase şi apreciate modele din lume.

 

 

chrissy-teigen2.png?width=650&height=441

 

Chrissy este logodnica lui John Legend şi un binecunoscut model Sports Illustrated. Ea este mai nou şi gazda unui show pe VH1, "Model Employee", în care 8 modele se întrec în diferite competiţii pentru jobul visurilor lor.

 

Frumoasa brunetă are o pasiune neobişnuită pentru un model, şi anume gătitul. Ea are şi un blog personal, So Delushios, pe care postează reţete low-calorie pe care le prepară chiar ea dar şi alte mâncăruri deosebite pe care le descoperă în călătoriile ei.

 

Pentru fanii săi, Chrissy a dezvăluit ce conţine meniul ei zilnic:

 

- Niciodată nu sare peste micul dejun, care trebuie să conţină neapărat ouă: fie omletă, fie fierte.

 

- Avocado este o gustare perfectă, pe care ea îl consumă cu sare şi piper.

 

- Doza zilnică de Omega 3 vine din salata de ton, cu foarte puţină maioneză şi muştar Dijon din belşug.

 

- Sucuri verzi. "Iubesc sucurile verzi, acelea care conţin verdeţuri adevărate şi nu includ prea mult măr...Ştim cu toţii că alimentele gustoase nu sunt şi cele mai bune pentru noi, din păcate."

 

- Gustari din alge de mare. Acestea conţin cele mai variate minerate şi, de asemenea, îţi alungă poftele.

 

- Sashimi, o delicatesă din carne prospătă de peşte crud. Chrissy preferă sashimi din ton, pe care îl transformă în mini sendvişuri cu foi de alge.

 

- Caju şi migdale. "Iubesc migdalele crude, fără sare, dar am nevoie de caju prăjit şi sărat. Sarea nu este bună, dar nu putem fi perfecţi tot timpul."

 

 

http://www.cosmopoli...-teigen-2138671

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Birchermüesli:  cred ca e una din cele mai sanatoase feluri.  Contine fulgi de ovaz, lapte, iaurt, fructe de care ai, mult sau putin, proaspete sau din borcane, racit si mancat!!! 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fructul care stopează dezvoltarea cancerului de sân. Cercetătorii au făcut marele anunț – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Căpşunile scad activitatea mai multor gene care produc metastaze. Oamenii de ştiinţă au lucrat şi cu celule cultivate în laborator şi au ajuns la aceleaşi rezultate, însă avertizează că nu este obligatoriu ca aceleaşi efecte să apară şi la om."

*Adica se face experienta pe soareci, parca n-ar fi destule cliente la indemana dar ne reclama o revolutie in tratarea bolii.   Nu le cred si nu voi manca mai multi capsuni ca pan-acum, sau din cele pe poza, zmeura, afine, mure si altele doar daca am pofta de ele ca mai sint si alte fructe si nu sar peste nimic din ce-i in sezon.  Incep ziua cu fructe proaspete de foarte multi ani, dar nu voi cumpara capsuni in Decembrie si nu cred ca sint singura care nu cade victima reclamelor.  Din ce in ce mai rar se gasesc capsuni gustosi in magazine indiferent de sezon.*

Moderatori, va rog frumos sa completati titlul la: - Ce măncam la micul dejun?  multumesc frumos. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Birchermüesli" trebuie sa fac si m-am pregatit serios dar n-am amestecat ingredientele inca, doar dimineata ca nu mai rezist.   Am curatat o tona de fructe ca mai las si separat cand vrem sa mancam fructe ca trebuie sa le curat oricum si de coaja.   Mango e destul de greu de curatat, mere multe, prune, piersici fara coaja dar nu oparite, din struguri trebuie sa scot si samburii, ananas desi stiu sa curat, dar e greu si cu multa atentie sa nu ma ranesc.   Fiecare fruct in container individual sint in frigider, ciresi sa nu uit din ecuatie ca le-am pregatit si ieri dar Omu' le-a mancat, mandarine din Australia avem, dar si acolo am de dat jos pielitele, noroc ca Kiwi nu intra in acel castron si din afine sau zmeura nu scot semintele cu o pana de gasca!!!    Pe vremea asta caniculara avem nevoie de cat mai multe mancaruri ce se poate manca rece, dimineata voi face si o "Supa de Ciresi" ... stiu ca nu este la moda decat in Ardeal printre maghiari dar este foarte buna.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/otrava-nestiuta-din-bulion-si-covrigi-va-fi-retrasa-in-2022-de-ce-nu-imediat-raspunsul-e-la-uniunea-europeana.html

"Este vorba despre un aditiv alimentar cu rol de colorant, folosit în foarte multe produse, precum guma de mestecat, supe, bulion, produse de patiserie etc. Decizia oficialilor europeni va intra în vigoare, în cazul în care nu se vor adopta alte obiecții, începând cu anul 2022."

https://evz.ro/inghetata-care-va-pune-in-mare-pericol-sanatatea-cel-mai-cautat-desert-de-sezon-pare-a-fi-mai-degraba-radioactiv.html?utm_source=evz&utm_medium=recomandari_AI

"Înghețata care vă pune în mare pericol sănătatea. Cel mai căutat desert de sezon pare a fi mai degrabă „radioactiv” ... :eek:"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce trebuie să mănânci dimineața ca să slăbești. Lista cu cele mai importante alimente

https://evz.ro/ce-trebuie-sa-mananci-dimineata-ca-sa-slabesti-lista-cu-cele-mai-importante-alimente.html?utm_source=evz&utm_medium=recomandari_AI

Ce fel de dieta mai este si acela daca trebuie sa mananci dimineata alimentele de pe poza???   Salmonul pentru mine este cina cu salata, varza de Bruxelles, fasole boabe, usturoi, ovaz. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×