Trăiește experiența gătitului și socializării în jurul unui grătar din oțel cu vatră de foc OFYR

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRomania
Ultima actualizareJoi 5 mai 2022
Vizualizari1418

Voteaza & Distribuie

Descriere

OFYR este vatra pe lemne sub forma unui disc grătar din oțel de cea mai bună calitate ce reprezintă ultima tendință modern-exclusivistă de a găti și socializa alături de familie sau gașca de prieteni, în grădina, pe terasa, foișor, veranda sau curtea casei tale. Îți place să te ocupi de grătar, dar nu vrei să mai ratezi glumele și poveștile grupului? Acum îi poți implica pe toți ceilalți să gătiți împreună și să socializați în același timp, în jurul unui concept de grill unic în România!

Grătarele OFYR sunt disponibile acum și în portofoliul celor de la Pefoc, meșteri sibieni care de peste 20 de ani, ne surprind cu soluții dintre cele mai speciale atunci când vine vorba despre șeminee, sobe premium, coșuri de fum și alte dispozitive de încălzire alternativă, ori pentru gătit în aer liber. Așadar, ce poți găti pe acest grătar de tip vatră pe foc? De toate! Orice tip de carne, legumele preferate, ouă ochiuri, sandvișuri, tocănițe, etc. Acesta va deveni imediat punctul central al oricărei petreceri și reuniuni în aer liber. Designul în sine, invită oamenii la socializare și îi atrage în jurul lui ca un magnet.

OFYR este o „operă artistică funcțională” conceput pentru a aduce frumusețe, căldură, și mâncare delicioasă în timp ce socializați cu prietenii sau membri familiei, afară sub cerul liber. Fie că vă place să gătiți fripturi, legume sau marshmallows, gătitul pe acest grill unic este simplu, dar extrem de distractiv. Mai mult decât un simplu grătar, versatilul Ofyr redefinește experiența gătitului în aer liber, prin calitatea și longevitatea materialelor folosite pentru realizarea acestuia. Oțelul Corten este puternic și durabil, putând fi lăsat afară pe orice vreme având nevoie de foarte puțină întreținere. Unitatea de gătit (grill-ul sub formă de disc) se încălzește rapid și radiază caldură aproape instantaneu pe o raza de câțiva metri, creând astfel, un spațiu confortabil de căldură și lumină ambientală, pe întreg parcursul anului.

Un mod nou de a găti în timp ce vă distrați alături de prietenii dragi

Vasul de foc în formă de con prezintă o margine largă și plată, care se dublează ca și suprafață de gătit. Căldura radiază din centru într-un gradient perfect fluid, permițându-vă să gătiți la diferite temperaturi pe o singură placă fierbinte sub care ard lemnele de foc. Adăugați o mână de așchii pentru afumat și veți obține acea aromă inconfundabilă de grătar.

Să ne strângem în jurul focului, împărtășind căldura, mâncarea și prietenia este unul dintre primele instincte ale omenirii. Design-ul circular invită oamenii să gătească împreună, transformând fiecare masă într-o ocazie memorabilă. Gătitul pe acest disc din oțel este simplu, versatil și distractiv, iar pentru că radiază căldura pe o zonă largă, vă veți putea bucura de mese în aer liber în orice moment al anului. Înțelegând că cele mai bune momente din viață sunt cele în care mâncarea delicioasă unește oamenii, OFYR a transformat grătarul, dintr-o activitate solitară - în care bucătarul trebuie să gătească pentru întreaga familie, prieteni sau oaspeți - într-una colectivă, unde experiența gătitului poate fi împărtășită cu ceilalți.

Așadar, comandă chiar astăzi un grătar de tip vatră pe foc cu disc din oțel OFYR, direct de pe site-ul oficial pefoc.ro! Meșterii sibieni îți asigură transport gratuit în toată țara, dar și consultanță de specialitate în alegerea modelului potrivit sau acces la multe alte modele de grătare clasice pe cărbuni, pe gaz sau unul dintre modelele de grătar Weber electric!