Care sunt cele mai interesante gadget-uri pentru copii?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurijucarii
Ultima actualizareDuminica 2 septembrie 2018
Vizualizari1035

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă sunteți în cautarea unui cadou sau a unei jucării de lux pentru copii, puteți opta pentru una din cele mai interesante gadget-uri de pe Internet. Părinții cumpără pentru copiii lor gadget-uri de înaltă tehnologie și dispozitive de top pentru cei mici. Există numeroase dispozitive care se pot conecta la Internet și care au aplicații utile pentru copii. Producătorii vin cu fel de fel de modele de jucării pentru copii care au rolul de a-i distra, de a-i calma, de a le oferi bucurie.

Cele mai apreciate sunt jucăriile de înaltă tehnologie din care fac parte: dronele, motocicletele și bărcile cu telecomandă Wireless, robotul cățel interactiv, mașinuțele cu telecomandă Wireless, tancul cu cameră video și altele.

Dronele devin din ce în ce mai populare în camerele copiilor. Fiecare model are trecut pe cutie vârsta copilului pentru care este potrivită această jucărie. Dronele nu sunt pentru copiii prea mici pentru că aceștia au tendința de a duce jucăria la gură. Toate modele de drone de pe iUni.ro sunt ușor de utilizat și se comercializează la prețuri rezonabile.

Copilul poate controla singur drona făcând diferite manevre sau poate folosi un model cu pilot automat. Majoritatea dintre ele sunt realizate din materiale de foarte bună calitate și au un grad de stabilitate ridicat. Unele au prețuri puțin mai mari, dar merită, pentru că sunt foarte distractive pentru copii. Vei fi fericit ca părinte să vezi cum copilul tău radiază de bucurie atunci când vede drona capabilă să facă diferite manevre în zbor.


Pentru un copil mic care este începător se poate cumpăra o dronă care este mai ieftină și care este destul de bună pentru el, când copilul abia învață cum să foloseacă un astfel de gadget, să controleze drona în sine. Mai târziu, când copilul are vârsta peste 12-14 ani îi poate cumpăra o dronă mai scumpă care să aibă caracteristici mai bune, de stabilitate și durabilitate, lumini LED puternice (care pot fi utilizate pe timp de noapte) și alte abilități diverse.

Un gadget deosebit pentru copil este barca cu telecomandă Wireless care poate atinge viteza de 55 km/h. Barca are motorul puternic, poate parcurge distanța de 100-150 m, prin intermediul telecomenzii poate fi controlată să facă viraje spre stânga sau spre dreapta, să meargă înainte și înapoi, să se răsucească într-un sens sau altul. Dacă sunt obstacole pe suprafața apei, barca se poate da peste cap.

Mașinuțele cu telecomandă pentru copii pot avea tehnologie de ultimă generație. Au un design interesant, sunt din materiale de bună calitate, au roți de cauciuc foarte rezistente, motor puternic care poate atinge viteza de 70 km/h pe nisip, iarbă sau pământ. Nu este indicat să fie folosită pe timp de ploaie sau zăpadă.

O alegere excelentă pentru copii sunt jucăriile interactive în formă de animale (ex. ursuleț, iepuraș, cățel) dar și ceasurile inteligente care sunt cu touchscreen, sau au SIM card. Pentru cei mici sunt potrivite ceasurile GPS pentru localizarea copiilor. Acestea sunt distractive pentru orice copil, au un design atractiv și pot monitoriza de la distanță tot ce se întâmplă în jurul camerei unde se află copilul.

Pentru copiii mai mari, de 10-12 ani deja părinții trebuie să le cumpere jocuri interactive, console și alte gadget-uri pe care le au trecute cu siguranță în listele lor cu dorințe. La această vârstă un copil își dorește deja o tabletă sau un smartphone. După vârsta de 14 ani, copiii sunt pasionați de jocuri video pentru a se distra singuri sau cu prietenii lor online.

Adolescenții sunt interesați de gadget-uri care au legătură cu personalitatea și individualitatea. Pe primul loc în preferințele lor se află iPod-ul pentru că pe el poate stoca muzică pe care o pot asculta oricând, oriunde se duc. Consolele sunt pe locul doi iar telefonul mobil este de asemenea foarte apreciat de adolescenți.

Urmează consola avansată playstation 3 și desigur laptopul și camera digitală. Orice adolescent își dorește să aibă un laptop și de acest lucru părinții trebuie să țină cont dacă vor să-l facă fericit. Alte gadget-uri pentru ei sunt: hard drive-ul extern pentru a stoaca filme, fotografii și muzică, consolele portabile pentru jocuri, căștile performante care au diferite opțiuni.