Topul celor mai utilizate sisteme de supraveghere

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricamere de supraveghere, sisteme de supraveghere video
Ultima actualizareVineri 19 octombrie 2018
Vizualizari1353

Voteaza & Distribuie

Descriere

In situatia in care doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video, camerele video reprezinta prima piesa din intregul sistem la care trebuie sa va ghinditi, pentru ca in functie de acestea veti achizitiona restul partilor. Producatorii vin pe piata cu o varietate de sisteme de supraveghere, iar cu ajutorul informatiilor potrivite puteti intra in posesia celor mai bune astfel de inovatii tehnologice.

Beneficiile unui sistem de supraveghere performant

Totul porneste de la camerele video: stabiliti daca aveti nevoie de camere pentru interior sau pentru exterior, de zi sau de noapte, apoi numarul lor si specificatiile pe care ar trebui sa le aiba. In privinta camerelor de luat vederi, producatorii prezinta o gama larga si imbunatatita, in functie de necesitati. Camerele video sunt, fara echivoc, cea mai buna solutie pentru monitorizarea intamplarilor petrecute in interiorul casei sau al biroului si in exteriorul acestora. In functie de ceea ce va doriti dumneavoastra, camerele pot prezenta o tehnologie avansata prin utilizarea lentilelor ce vor suprinde in cele mai mici detalii tot ce se intampla in jur. De asemenea, ele pot filma la o distanta mai mica sau mai mare, incepand de la cativa metri si pana la cativa zeci de metri.

Tipuri de camera video

Gasim pe piata o gama variata de sisteme de supraveghere video, de unde il putem alege pe cel mai potrivit pentru tine.

  • Camere de supraveghere IP wireless

Acestea sunt usor de instalat si va ajuta sa scapati de grija in privinta cablurilor. Calitatea video este una superioara, avand posibilitate de rotire, atat stanga-dreapta cat si sus-jos. Acestea pot fi instalate atat in casa dumneavoastra cat si in spatii de birouri, recomandat fiind a fi montate in interior.

  • Camere de supraveghere Dome

Acestea au forma sferica, fiind construite in interiorul unei carcase de forma cilindrica astfel ca pot fi montate atat in interior cat si in exterior. Pentru ca sunt realizate partial din policarbonat sau din sticla vor fi ferite de intemperii. In acelasi timp, forma lor ofera discretie, nu sunt de dimensiuni mari, astfel ca si din punct de vedere estetic veti avea de castigat.

  • Camerele de supraveghere de tip Box

Dupa cum sunt denumite, va puteti da seama ca acestea au o forma de cutie. La randul lor, pot fi montate atat in interior cat si in exterior, fiind posibila schimbarea carcasei sau a lentilei pentru, a fi adaptate nevoilor utilizatorilor.

  • Camere de supraveghere IP

Camerele de supraveghere IP sunt cele care pot transmite imaginile prin internet si pot fi vizualizate in timp real chiar de pe telefon sau tableta dar si de pe calculator. Acestea au o rezolutie video ridicata astfel ca si imaginile vor avea o calitate superioara.

  • Camerele de supraveghere de tip Bullet

Aceste camere video sunt cel mai adesea folosite pentru supravegherea video exterioara, avand un grad de protectie ridicat impotriva actelor de vandalism, calitate a imaginii foarte buna, sensor IR pentru supravegherea pe timp de noapte.

  • Camere de supraveghere cu termo viziune

Dupa cum le spune si denumirea, acestea utilizeaza imagini termice, pentru a produce imagini de supravehere in medii intunecate, reusesc sa detecteze caldura pentru a diferentia obiecte. Au o raza de actiune mare si o carcasa anti-vandalism, ceea ce le face ideale pentru monitorizare exterioara.

Alege sistemul de supraveghere potrivit

Fara nicio indoiala, daca primul pas in alegerea sistemului de supraveghere este facut, piesele urmatoare din componenta lui vor fi mult mai usor de ales. Pentru a alege sisteme de supraveghere potrivite pentru dumneavoastra, accesati https://www.e-camere.ro si consultati oferta propusa de specialisti.