Știai că poți face curățenie de 2 ori mai repede în toată casa? Află AICI ce pași să urmezi

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, produse de curatenie
Ultima actualizareJoi 21 martie 2019
Vizualizari975

Voteaza & Distribuie

Descriere

Știi că se apropie momentul acela, nu? Momentul în care trebuie să îți faci timp pentru curățenie, mai ales că a venit primăvara. Necesită destul de mult timp și efort această activitate. Este necesar să ai un echipament adecvat pentru ca totul să fie cât mai bine organizat și pus la punct. Nu te încântă deloc să participi la această activitate pentru că nu știi cum poți termina repede, dar în același timp să faci totul într-un mod eficient și fără bătăi de cap.

În cele ce urmează, se va discuta despre câteva variante rapide de a termina curățenia.

  • Produsele de dezinfectat, o variantă care nu va da greș. Este o variantă rapidă și foarte utilă, așa că treaba ta se va desfășura cu ușurință. Găsește mai multe informații despre dezinfectanți de pe site-ul Dacris94.ro și alege-l pe cel mai potrivit pentru nevoile tale. Vei termina curățenia repede și vei obține rezultatul dorit.
  • Lucrează organizat. Începe curățenia prin a lucra organizat. Curăță fiecare cameră pe rând, începând și terminând de fiecare dată în același loc al camerei pentru a nu irosi timp alergând inutil dintr-un colț în altul. Dacă realizezi acest program mereu, dezvolți o rutină pe care apoi îți va fi ușor să o urmezi și vei fi din ce în ce mai rapidă.
  • Păstrează-ți ustensilele la îndemână, astfel încât să economisești timp și să termini cât mai repede. Pune toate ustensilele într-un coș și ia-le cu tine în fiecare cameră în care faci curat.
  • Spală geamurile cu o racletă din cauciuc. Aceasta este o metodă mult mai rapidă, decât să utilizezi soluție de curățat și hârtie. Reprezintă o tehnică bună pentru geamurile mari și foarte murdare. În cazul în care geamurile tale sunt doar prăfuite atunci cea mai simplă soluție este să utilizezi prosoape din hârtie și puțin detergent.
  • Începe să cureți de sus în jos și de la stânga la dreapta. O metoda utilă și la fel de rapidă. Atunci când începi procesul de curățenie, ține cont să cureți de sus în jos, mai exact începe cu tavanul și mobila înaltă, apoi treptat către podea. În acest mod eviți munca inutilă și pierderea de timp.
  • Întreține curățenia. Dacă ești genul de persoană care face curățenie des, atunci îți va fi mult mai simplu să faci apoi o curățenie generală. Nu aștepta până în ultima clipă să se strângă praful și dezordinea să-și facă apariția, iar tu să nu mai ai control. Încearcă să nu ajungi în această situație!

Chiar dacă te confrunți des cu dezordinea și praful, nu este cazul să te îngrijorezi în procesul de curățenie. Tot ce trebuie să faci este să aplici metode care te ajută să eficientizezi și să te miști rapid, dar important este să faci constant curățenie pentru a nu fi depășită de situație. Încearcă să te ghidezi după variantele relatate mai sus. Dacă vei ține cont de pașii de mai sus, curățenia se va transforma într-un demers plăcut, fără bătăi de cap sau oboseală.

Sursa foto: pexels.com