Soferii de sedanuri electrice EQ ar putea plati abonament de 1200 euro pe an

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini
Ultima actualizareMiercuri 30 noiembrie 2022
Vizualizari310

Voteaza & Distribuie

Descriere

BMW a fost prima companie care a luat in considerare impunerea unui abonament lunar, pentru scaunele cu incalzire, instalate in automobilele pe care le produce. In prezent conducatorii Mercedes sunt cei care au anuntat o idee similara.

Acestia au in plan sa taxeze cu 1200 de dolari in fiecare an, soferii care isi doresc sa se bucure de performante in plus, implementate in sistemul vehiculelor electrice pe care urmeaza sa le detina. Pentru cei care ar face orice sa poata exploata la maxim motoarele masinilor pe care le cumpara, taxa anuala este un compromis pe care majoritatea ar fi dispusi sa il faca. Redactorii ghimpele au publicat aici cele mai noi detalii despre schimbarile impuse de Mercedes

Pentru abonamentele de 1.200 de dolari, pe care soferii vor fi obligati sa le plateasca anual, compania face cateva promisiuni importante. In primul rand cei dispusi sa achite acesti bani vor beneficia de un vehicul care va atinge 100 de kilometri pe ora cu o secunda mai repede.

Astfel fara abonament, timpul in care o masina va ajunge la acest kilometraj este de 6,2 secunde, insa pentru norocosii care isi vor permite sa se adapteze noii schimbari, acesta va scadea la 5,2 secunde. Pentru unii modificarea impusa de Mercedes poate face o reala diferenta, insa exista si oameni de alte pareri. In cazul in care un client alege sa nu isi reinnoiasca abonamentul, caracteristica avantajoasa a masinilor va fi automat dezactivata.

Pana acum nu au existat raspunsuri concrete, atunci cand clientii au fost curiosi daca acest timp de abonament va fi introdus si in Europa. Deciziile conducerii nu sunt inca sigure, insa echipa Mercedes afirma ca exista tari in care noua schimbare nu va fi implementata, cum ar fi Marea Britanie. In prezent fanii acestei marci auto stiu ca optiunea abonamentului lunar va fi disponibila in Statele Unite, pentru achizitionarea vehiculelor Mercedes-EQ EQE 350 si EQS 450, dar si a SUV-urilor care fac parte din aceeasi serie.

Pozitia Mercedez-Benz. Redactorii ghimpele au publicat aici detalii


Mercedez-Benz ii asigura pe cumparatori ca reglajul superior al motorului electric de care dispun vehiculele, va creste forta motorului Mercedes-EQ cu aproximativ 20 la suta. De asemenea odata cu achitarea abonamentului anual, soferii pasionati vor beneficia de masini a caror putere de acceleratie va fi cu mult mai rapida. Pentru iubitorii de masini, posibilitatea sa accelereze la o putere semnificativ mai mare si sa profite de motorul automobilului lor la capacitatea sa maxima, ar putea reprezenta un vis implinit.

Specialistii de pe piata auto spun ca decizia luata de compania Mercedes nu ar fi printre cele mai ofertante. Acestia prezinta o scurta analiza comparativa intre abonamentul la reteaua mobila cu cel impus de Mercedes. Facturile lunare pentru internet sunt justificate, deoarece companiile realizeaza constant eforturi pentru a intretine sistemele. Spre deosebire de acestea, costurile impuse de producatorii vehiculelor de lux vizeaza ceva ce exista deja. Sunt multe pareri care spun ca taxarea clientilor pentru caracteristici carora automobilele le pot face fata deja, este o miscare indrazneata, care ar putea reprezenta un adevarat risc pentru compania recunoscuta la nivel mondial.