Siemens lanseaza - Gigaset C380 si C385

Detalii

CategoriiParinti si copii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4176

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa Gigaset C450/455 Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) continua seria succeselor cu modelele Gigaset C380 si C385, ambele cu robot integrat. Cele doua modele sunt generoase in optiuni fiind destinate utilizatorilor atenti la pret, dar si celor mai pretentiosi. Gigaset C380/385 ofera o autonomie lunga in standby si in convorbire, ECO DECT, calitate exceptionala a sunetului si optiunea foarte comoda – de handsfree. Deasemenea, cele doua telefoane pot fi utilizate si pentru a trimite mesaje text SMS.

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare iar noile telefoane cordless – Gigaset C380 si C385 demonstreaza in mod clar acest lucru. Cele doua modele propuse de Siemens ofera o calitate deosebita a sunetului si optiuni extrem de utile cum ar fi: display-ul color, tastatura iluminata si posibilitatea de apelare printr-un sistem handsfree de top.

Design-ul cromatic atractiv – negru si argintiu – este echilibrat, astfel incat telefoanele sunt foarte usor de manevrat. Multumita tehnologiei inovatoare de management al energiei, bateriile standard pentru receptor permit utilizatorilor efectuarea de convorbiri de pana la 25 de ore si pot merge pana la o durata de 210 ore fara reincarcare. Siemens s-a gandit si la utilizatorii cu multe contacte, astfel incat agenda telefonica ofera un spatiu de 150 de entry-uri. Efectuarea apelurilor prin handsfree este foarte simpla: utilizatorul trebuie doar sa conecteze o casca standard la jack-ul de 2,5 mm al receptorului mobil.

In cazul in care utilizatorul nu are timp pentru un apel telefonic poate utiliza optiunea de mesaj text SMS. Gigaset C385, dotat cu un robot ce poate inregistra mesaje de pana la 25 de minute, asigura utilizatorul ca nici un apel nu este pierdut.

Multumita ultimei tehnologii ECO DECT, Gigaset C380 si C385 reduc consumul de energie cu pana la 60% in comparatie cu modelele clasice Gigaset. Telefoanele C380 si C385 taie din puterea de transmisiune necesara ajungand pana la 100% atunci cand receptorul mobil se reincarca sau este idle.

Gigaset C380 va fi disponibil incepand cu luna septembrie la pretul de 49.99 euro, iar Gigaset C385 – cu robot integrat – la 59.99 euro. Un receptor suplimentar Gigaset C38 H E45 incluzand si incarcator va costa 49.99 euro.

Despre Siemens Home and Office Communication Devices

Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co KG este in totalitate subsidiara Siemens AG. Compania, cu sediul central in München, Germania si se concentreaza pe design - ul, dezvoltarea, productia si distributia unei game de produse de o inalta calitate purtand insemnele marcii Siemens Gigaset. Aceasta gama include telefoane clasice fara fir sau fixe, sisteme de telefonie prin internet, routere, gateway-uri si solutii de software. Portofoliul include si sisteme WIMAX sau „set – top boxes". Compania opereaza in toata lumea, avand sediul principal de productie in Bocholt, Germania, acolo unde sunt fabricate si dezvoltate sub cele mai stricte standarde de calitate si mediu produsele Gigaset.