Philip Seymour Hoffman

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2879

Voteaza & Distribuie

Descriere

PHILIP SEYMOUR HOFFMAN tocmai a terminat filmarile la Synecdoche, New York, si va puutea fi vazut in Before the Devil Knows You’re Dead, in regia lui Sidney Lumet.

Va aparea alaturi de Meryl Streep in Doubt.

Marele suces a avenit cu filmul Capote, produs de propria sa companie si rasplatit cu un Oscar, Un Glob si un premiu SAG. Premiat a fost si cu un Emmy pentru productia HBO, Empire Falls. Filmografia sa lunga este insa un preludiu la Oscar: Red Dragon, Punch-Drunk Love, 25th Hour, Love Liza, Almost Famous, State and Main, Flawless (London Film Critics si o nominalizare SAG pentru Cel Mai Bun Actor), Magnolia ( nominalizare SAG), The Talented Mr. Ripley, Boogie Nights, Happiness ( o nominalizare Independent Spirit Award pentru Best Supporting Male), Patch Adams, The Big Lebowski, Twister, Scent of a Woman si Nobody’s Fool.

Este membru si director artistic la LAByrinth Theater Company, avand si o bogata activitate scenica atat ca actor, cat si ca regizor (The Last Days of Judas Iscariot, In Arabia, We’d All Be Kings si Jesus Hopped The A Train, Our Lady of 121st Street, The Glory of Living.)