Păreri PEFOC - de ce este vitală înlocuirea coșului de fum vechi cu o soluție de evacuare premium?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricosuri de fum, Seminee
Ultima actualizareMiercuri 27 iulie 2022
Vizualizari1304

Voteaza & Distribuie

Descriere

Când vine vorba despre soluția de evacuare a fumului, începând de la autorități, pompieri și specialiști, toți ne îndeamnă să ne ferim de improvizații care ar putea să ne pună în pericol casa pentru care am trudit o viață, dar și sănătatea sau chiar viața membrilor familiilor noastre.

Așadar, dacă locuiești la casă și folosești pentru încălzire, o centrală pe lemne, o sobă rustică sau unul dintre renumitele modele de șemineu București, ar trebui să verifici periodic și starea coșurilor de fum! Dacă acestea sunt vechi sau nu mai corespund din punct de vedere calitativ, ar trebui să ne gândim la înlocuirea lor cu o soluție de evacuare premium.

În acest sens, PEFOC - echipă 100% românească de meșteri cu experiență care, de peste două decenii comercializează și montează profesional un întreg stoc de șeminee pe lemne, gaz sau peleți, ne propune de această dată, o gamă profesională de coșuri de fum din inox.

Ideale pentru evacuarea fumului din toate tipurile de soluții termice: șeminee, centrale sau sobe pe lemne, hornurile din inox se diferențiază de restul produselor de pe piață, grație a două avantaje majore.

Primul ar fi greutatea redusă a materialului din care sunt confecționate, acest model de coș fum Craiova din inox fiind mult mai ușor de transportat și de montat. De asemenea, designul este unul modern, care se potrivește oricărui stil de locuință.

Al doilea avantaj major reiese din faptul că beneficiază de posibilități multiple de configurare, este rezistent în timp și extrem de fiabil.

Deși mai mare decât prețul coșurilor clasice din cărămidă, costul unui astfel de sistem de evacuare din inox este unul corect în raport cu ceea ce poate oferi. Calitatea materialelor și rezistența în timp te vor ajuta să economisești bani pe termen mediu și lung, deoarece facilitează o ardere mult mai curată, aspect pe care îl vei sesiza în economia de lemn consumat.

Sistemul de coș de fum din inox este foarte apreciat de către clienții aflați în căutare de soluții termice pe care te poți baza. Este un sistem cu secțiune circulară, folosit în special pentru evacuarea gazelor de ardere a combustibilului solid, de la șeminee, centrale sau sobe pe lemne.

Poate fi folosit și pentru generatoarele de căldură ce funcționează cu combustibil lichid sau gazos. Peretele exterior, rezistent la zgârieturi, se poate vopsi electrostatic cu negru, designul său devenind unul foarte modern și deosebit, din punct de vedere estetic.

Așa că, dacă ești în căutarea unui coș fum în Baia Mare, București sau Timișoara, nu mai sta pe gânduri și fă schimbarea de care ai nevoie chiar astăzi!

Aruncă o privire pe site-ul oficial pefoc.ro unde poți vizualiza și comanda direct la tine acasă, cu transport gratuit, o întreaga gamă de sisteme de evacuare profesionale din inox, cărămidă sau ceramice, alături de modele premium de sobe sau șeminee pe lemne, pe peleți, șeminee pe gaz sau focare de mare capacitate, care pot încălzi mai multe camere din locuință!

Intră în legătură directă cu specialiștii Pefoc, iar aceștia te vor ajuta cu cele mai utile informații și răspunsuri la toate întrebările despre universul fascinant al soluțiilor termice de calitate superioară!