Pantofi cu talpă groasă sau cu talpă subțire? Fă alegerea corectă în funcție de ținută

Detalii

CategoriiRegional
Taguripantofi
Ultima actualizareVineri 27 ianuarie 2023
Vizualizari299

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pantofii pot schimba aspectul întregii tale ținute, așa că este important să-i alegi pe cei mai potriviți. Dacă vrei să descoperi când este recomandat să porți pantofi cu talpă groasă și când sunt o alegere mai bună cei cu talpă subțire, ți-am pregătit câteva informații utile. Iată cum poți include fiecare stil de pantof în ținute echilibrate!

Pantofii cu talpă groasă îți alungesc silueta și conferă o notă elegantă

Dacă preferi ținutele casual, de zi, dar ți-ai dori și un plus de eleganță, pantofii cu talpă groasă, de tip platformă, pot fi alegerea ideală. În plus, aceștia îți alungesc silueta într-un mod practic și confortabil, în comparație cu tocurile înalte ce pot deveni dificil de purtat pe o perioadă îndelungată. Pentru a-ți pune în valoare picioarele și a crea iluzia unei siluete mai înalte, alege niște pantofi casual de damă cu talpă groasă. Îi poți purta cel mai bine cu niște pantaloni conici, ușor deasupra gleznei, dar și cu fuste și rochii casual, precum cele cu o croială în formă de A sau cele maxi.

Încălțămintea cu platformă este ideală pentru ținutele romantice și feminine

Atât pantofii cu talpă groasă cât și sandalele cu platformă sunt alegeri potrivite pentru ținutele cu un aer romantic. Rochiile lungi cu volane sau dantelă, fustele cu volum și printurile florale în nuanțe de roz pastelat sau prăfuit, ivory sau bleu se asortează perfect cu niște sandale cu talpă groasă sau chiar niște sneakeri în acest stil. Îndreaptă-te către încălțăminte în nuanțe deschise, de alb sau bej, pentru a obține un look cât mai echilibrat!

Alege pantofi sport cu talpă subțire în zilele active

Atunci când ai o zi încărcată, plină de evenimente, și vrei să te simți cât mai confortabil până la finalul programului, poartă niște pantofi sport clasici, fără platformă. Aceștia îți vor oferi flexibilitatea de care ai nevoie dar și un look modern și dinamic. Ai întotdeauna la dispoziție o gamă diversificată de adidași din care să alegi, însă pentru un plus de versatilitate, poți alege niște pantofi sport de culoare albă care se potrivesc atât cu blugi cât și cu ținutele sport. Optează pentru materiale cât mai adaptate nevoilor tale, precum pielea naturală ce îi permite piciorului să respire.

Dacă nu vrei să-ți evidențiezi înălțimea, pantofii cu talpă subțire sunt cea mai bună alegere


Poți obține look-uri la fel de elegante și feminine fără să apelezi la tocuri înalte sau încălțăminte cu platformă. În aceste cazuri, accesorizează-ți rochiile sau ținutele cu fustă cu balerini, pantofi cu baretă de tip Mary Jane sau mocasini. Te poți bucura de un plus de rafinament dacă alegi modele cu decorațiuni captivante și feminine, precum funde sau elemente florale.

Atât pantofii cu talpă groasă cât și cei cu talpă subțire te pot ajuta să alcătuiești ținute care te pun în valoare și îți oferă confort. Este important să ții întotdeauna cont de nevoile tale, de stilul pe care preferi să-l abordezi, dar și de ocazie. Ia în considerare recomandările noastre și vei reuși să creezi look-uri reușite!

Sursă foto: shutterstock_688498324.jpg