Coldplay - Viena

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViena
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3523

Voteaza & Distribuie

Descriere

Coldplay - Viena


Miercuri, 24 Septembrie 2008, ora 20:00
Stadthalle - Viena

Coldplay sunt una dintre cele mai de success trupe ale noului mileniu. Fondata in 1996 de catre Chris Martin si Jonny Buckland in Londra, Coldplay a devenit celebra dupa lanasarea single-ului Yellow, urmat de un album de debut de mare success intitulat Parachutes si aparut in anul 2000. Cu peste 30 de milioane de albume vandute si cu mai multe premii Grammy castigate, Coldplay au inceput in decembrie 2006 inregistrarile pentru cel de-al patrulea album al firmatiei alaturi de celebrul producator Brian Eno. Acest album a fost finalizat in acest an si va fi lansat pe 12 Iunie in Marea Britanie. Intitulat "Viva la Vida or Death and All His Friends", albumul a fost descries de Chris Martin ca pe o noua directie pentru Coldplay, o schimbare dupa primele lor 3 albume.
Incepand cu 16 Iunie, Coldplay va porni intr-un turneu mondial.
Va propunem o scurta evadare in Viena pentru 2 sau 3 zile cu ocazia concertului Coldplay programat pe 24 Septembrie 2008 la Stadthalle.
Veti putea sa ascultati live marile hit-uri ale formatiei Coldplay precum Yellow, Speed of Sound, Clocks precum si piese de pe noul album. Nu ratati in Viena o vizita la Palatul Schonbrunn sau o oprire la una din cafenelele din centrul istoric al Vienei.


Pret per pachet deplasare incepand de la 185 eur/pers

Pentru rezervari si info suplimentare despre plata si intrare in posesie va rugam click aici


Mai multe detalii pe Bilete.ro