O nouă pereche de rame pentru ochelari? Cât de des schimbați ochelarii de vedere?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriochelari de vedere, optica medicala
Ultima actualizareJoi 11 august 2022
Vizualizari378

Voteaza & Distribuie

Descriere

Problema de vedere pe care o aveți impune purtarea ochelarilor de vedere. La început vi se pare că aveți un look total schimbat cu ochelari. Începeți să vă obișnuiți, sunteți complimentați de cei din jur. Vine însă și momentul să îi schimbați. Cât de des faceți asta?

De nevoie, schimbați ochelarii oricând

O nouă pereche de ochelari îi veți dori din mai multe motive. Unul dintre acestea este faptul că gama de rame de ochelari din magazinele de specialitate vă încântă. Sunt modele noi, în pas cu tendințele actuale și destul de probabil vi se va părea motivant să alegeți ceva nou. Un look nou, o schimbare este binevenită din când în când! Nu veți considera necesar să vă schimbați ochelarii doar din motive estetice. Unul bine întemeiat este cel legat de calitatea lentilelor. Dacă sunt zgâriate, dacă ochelarii sunt stricați dintr-un motiv sau altul, veți recurge la înlocuire. Țineți cont că dacă se întâmplă mici accidente, unele reparații pot reda ochelarilor dumneavoastră aspectul de dinainte.

Se întâmplă la EXPERTOPTIC - reparații ochelari

În oricare din cele 6 locații fizice EXPERTOPTIC puteți solicita serviciile de reparații ochelari. Înlocuirea unor șuruburi, a unor brațe rupte, flexuri sau pernițe ar putea fi realizate chiar pe loc. Dacă nu există un alt motiv pentru care să vă gândiți la înlocuirea ramelor de ochelari, reparația ar putea fi soluția salvatoare. Costurile unei reparații sunt minime față de ce ar însemna achiziția unei noi perechi.

Să revenim la schimbarea ochelarilor - când și de ce

Puteți schimba ochelarii de vedere din nevoia unor lentile cu dioptriile potrivite, dacă nu din motive estetice sau de funcționalitate. Unele probleme de vedere nu pot fi corectate și din păcate dioptriile pot crește de-a lungul timpului. Dacă după un consult vă sunt recomandate alte dioptrii nu întârziați să faceți schimbarea lentilelor și, de ce nu, chiar și a ramelor. Dacă dioptria este mai mare și ochelarii pe care îi purtați nu mai sunt cei potriviți, cu siguranță sunt și semne care indică acest lucru. Poate fi vorba despre vederea încețoșată, un prim semnal de alarmă. Apar fie dureri de cap asociate sau simțiți nevoia de a vă forța ochii încât să stabilizați vederea.

EXPERTOPTIC vă oferă consult gratuit

Este necesară o reexaminare a vederii pentru a stabili dioptria de actualitate pentru purtătorii de ochelari. Sunt mulți cei care amână acest moment, cu gândul că o nouă pereche de ochelari ar înseamna o cheltuială importantă pe care nu neapărat și-o permit în acel moment. Dacă schimbarea ochelarilor este motivată doar de punctul de vedere estetic, atunci o puteți amâna eventual. Nu este însă recomandat să faceți același lucru când vine vorba de lentile cu alte dioptrii.

Vă veți bucura să descoperiți EXPERTOPTIC. Acest lanț de magazine de optică medicală vă așteaptă în locațiile din cele 5 orașe cu o gamă variată de ochelari de vedere. Branduri de talie internațională - precum FURLA, Vogue, Silhouette, Ray Ban etc. - sunt disponibile aici. Găsiți ochelari de vedere eleganți, clasici, cu ramă colorată, de formă și mărime care să vi se potrivească fizionomiei. Aveți deci de unde alege!

Pentru ca experiența dumneavoastră în magazinele EXPERTOPTIC să fie una completă, veți fi întâmpinați cu entuziasm de consilieri. Aceștia vă vor îndruma pentru a alege ceva potrivit din toate punctele de vedere - să fie practici pentru stilul dumneavoastră de viață, să vă reprezinte, să vă avantajeze și să se regăsească pe pragul financiar pe care vi-l doriți.

Contact:

SUCEAVA: 0740 952 952
BOTOȘANI 1: 0744 754 754
BOTOȘANI 2:0755 538 538
RĂDĂUȚI: 0747 750 750
FĂLTICENI: 0751 341 341
ROMAN: 0755 589 589